Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ideja ti je odlicna. Ja o tome govorim vec duze vrijeme. I zbog toga su me na SAX Forumu banovali nekoliko puta. A komentare mi redovno brisu. Ali i do nas je!
a nije mi jasno, gdje vam je ta slika bjelasnice? ovo je slika staze ogorjelica
Zabranjeno im slikanje na Jahorini...
Fakat uzas. J.... lud zbunjenog. General Ajnadzic je ovdje lud a ovi sto su kupili \"povoljnije\" sezonske zbunjeni i xxxx. Ukljucujuci i sebe.
PA STA MI FIRMU PROVALJUJETE DOSTA STO JE AJNADJIC PROVALJUJE JOS I VI PIH
Stalno ih kritikujemo a i dalje dolazimo. Problem je što nemamo alternative. Oni su najposjećeniji sajt u BiH ali ne zbog kvalitete već zbog toga što u BiH nema informativnog portala a da nije \"nečiji\". Volio bih vidjeti nešto novo. Kada bi neko okupio manju ekipu profesinnalaca i napravio novi informativni portal bio bi pravi pogodak.
bas i ja gledam sliku bjelasnice i cudim se.... ova stranica me stvarno moli da je prestanem posjecivati
ma bravo,extra vijest,samo ne kontam sta ce slika bjelasnice hahaha pa dokad da vam se vise smijem ;))) hajd sad obrisite komentar magupi