Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jutros oko 9h preko GP Crveni grm, prva u redu na granici, toplo preporucujem.
Kako ces ti Bosancima Objasniti da postoji drugi prelaz sem Doljana? Hahahha Vole vise cekati 2 sata nego 2 minute. Ccc
Donje Luke ;)
jednom pojeo govno na doljanima i nikad vise.granicni prelaz se sastoji od 2 kontejnera i hrpe nesposobnih ruznih granicara..kao evropska unija ovo ono...ma daj..i konstantno se ceka minimum 2 sata..
Kakve to veze ima sa EU molim te ? Sta vi mislite o EU? To je EKONOMSKA UNIJA, bas kao i BRICs a ne DRZAVA.
A sto se tice granic: upracu si. Ali zasto bi ko pravio bolju, kad ce svi ici preko autoputa kad se zavrsi 2018. Godine do Pocitelja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko vam yebe mater idite svi na Doljane. BiH i Hrvatska inace imaju samo taj granicni prelaz.
nije jedini, ali je najvažniji u krugu 200 km
znam kompletan tern ko svoj džep ... bijača i okolni prelazi su politički i nikad neće opravdati uložena sredstva ... gužve na doljanima se prave planski veće nego što bi trebale biti, ne bi li se promet okrenuo na onu stranu ... a neće ... samo neka se objavi broj prelazaka i sve će biti jasno
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pod hitno objaviti broj prelazaka po prelazima ... da vidimo kome su pravljeni prelazi u ljubuškom i gdje ide wc koridor