Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To,je posve zanemarujuca cifra u odnosu na predratnu od 8,500,ooo milionana koje niko nije zeleo da obati paznju!!!Zivjela\"REPUBLIKA SRPSKA\"sa svojim buducim Predsednikom MILORADOM DODIKOM\"koji se zna veoma vjeshto da bori i izbori protiv ogromni neprijatelja srpskoga naroda!!!
Mi muslimani, tj. od 1993 Bosnjaci, zelimo graDZansku, multietnicku drzavu BiH ali nedamo i nedopustamo nista sto je protiv serijata i muslimanske tradicije i vjere. Mi vec godinama pokusavamo nase SLUGE (ili KMETOVE jer Bosna je begovska zemlja, zemlja turskih aga i begova), tzv. Srbe i Hrvate , koji su u stvari bosanski pravoslavci i katolici, da zedne preko vode prevedemo, i da ih pretvorimo, od konstitutivnih naroda u nacionalne manjine (po vec oprobanom receptu iz Hrvatske) , ali nam se neda nesto. Sto mi muslimani vise negiramo postojanje Srba i Hrvata , a sto sve vise velicamo postojanje autohtonog bosnjackog naroda, to nam nase SLUGE Srbi i Hrvati sve vise okrecu ledja. Kako to braco moja, kad mi samo zelimo graDZansku BiH, u kojoj su svi jednaki, a muslimani su iznad svih jednakih?
radi se i o tvojoj sudbini pseto jedno
ima jedan dule, jedini kojeg sam video u zivotu, a zavrsio je u zavoru jer je bio siledzija djece........eto koliko si pametan i castan....
da radi se o buducnosti nesto preko dva miliona ljudi i nesto ispod dva miliona potuurica koje mozes nazvat kako hoces samo ne ljudima. cim on meni velica i slavi najveceg osvajaca i dusmanina kojeg su nasi narodi imali sa njima nema suzivota. podjelit, ogradit i svako za sebe. pa ko bude bolji....
hajde Inzko, ne supljiraj..Kakvi izbori kakvi bakraci???Gdje to jos u svijetu, u bananana drzavama, kakva je BiH odlucuje narod na izborima..Pa kada bi blecci odlucivali opet bi glasali za one koji su ih odveli na kla.onicu 1992 godine... Zgrabi to para sto jos mozes i zalibo te racku za BiH i plemena u BiH.. Dazalis ti, i tvoji nalogodavci, bi za 24 sata zbrisali mafiju koja je na vlasti, nego vam oni odgovaraju, jer zaduzise narod do gushe, popljackase sve sto se da popljackati i odnesose pare iz zemlje.. PRD4EVER
incko, tvoje izjave vise niko ne cita - ja vise i ne znam u kojoj organizaciji radis...je li ono bi OSCE, UNPROFOR, CRVENI KRIZ?
opakaikakim se na tvoju srpsku patolosku laz i manipulaciju! pravi ga ti u tvoju krvolocnu srpsku crkvu kad ti je toliko stalo!!!!
STO VISE NIKO NE S POMINJE USTAVNE REFORME? INZKO NIJE UPOTREBIO BONSKA OVLASTENJA KAD JE GENOCIDNA TVOREVINA USVOJILA ZAKON O REFERENDUMU? ZASTO? ZASTO SU U OHR-U I SIPI SAMO srbi GENOCIDASI ? STA TO ZNACI?
Veliki broj Sarajlija, mahom Bošnjaka, jučer je izrazio svoje negodovanje da se ispred sarajevske katedrale izgradi spomenik papi Ivanu Pavlu II., a čak je zaprijećeno i da će biti srušen ukoliko se izgradi. \'\'Citirajte me , fotografirajte me slobodno. Evo, ja vam kažem, čim bude postavljen, ja ću ga srušiti\'\', zaprijetio je jedan od sudionika javne rasprave o podizanju spomen-obilježja papi Ivanu Pavlu II. ispred sarajevske katedrale, koja je održana u velikoj dvorani općine Stari grad u Sarajevu. Ono što je još šokantnije, jest činjenica da je jedan imam izgradnju spomenika nazvao provokacijom pri tom pitajući nazočne mogu li zamisliti kakva bi reakcija bila da se u Mostaru postavi kip određenom islamskom vjerskom vođi. Govornici su iznosili mišljenje kako je papa Ivan Pavao II. obični smrtnik te kako ne zaslužuje obilježje u Sarajevu. Mnogi su ovaj projekt okarakterizirali kao provokaciju prema bošnjačkom narodu u Sarajevu.
ako Incko još jednom kaže kako \"građani trebaju koristiti bonska ovlaštenja\" počeću da povraćam. Realno, Incko... ako ne možeš koristiti ovlaštenja koja su ti zakonom data... onda ti ne treba plata od 40.000 KM već ti je dovoljna i ova bosanska od 700. To što radiš izgubilo je svoj smisao... mislim da čak više niko i ne čita vijesti o visokom predstavniku i OHR-u. Kad je to Peddy vodio... tad je MZ imala neki kredibilitet, a sad ? Bgm... teško
Stvarno nisam znao. Hvala
ako si celav nisi glup nas Srbe ne trpaj u isti kos sa Bosnjacima!!! oni vuku Turcima mi Turke jedva ocerali...znaci mi i oni zajedno ne postojimo!!!
nisu sve ljudi,ima i cetalja.