Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Partizani su nazalost uzalud svoje zivote dali. Plodove njihove borbe pojela povampirena djeca i unucad onih protiv kojih svoje zivote dadose. Pa ipak hvali im na herojstvu i lijepim godinama zivota u Jugoslaviji. Narod glasao za nacionaliste i ovih ih naguzili. Jebiga.
dan spomena na heroje. neka je vječna slava partizanima.
Ne znam sta bosnje imaju sa Norom, to je sve ustasko cvijece, Srbi cinili preko 90% sastava partizana
Nisi u pravu, ali bi ti to najviše volio..tih 90% možeš mačku o rep.
"smrt fašizmu... I tebi druže..."
Malo borba protiv antifašizma, malo protiv fašizma... Valjda sve prema datumu i prigodi. Samo zbunjujete ove jadnike iz SDA. :-D
Jadan bošnjo opet ne zna šta bi, jedan dan slabi oslobođenje, osamostaljenje, drugi dan veliča ono od čega se od cijepio,...tko se i gdje su na kraju ovi koji se danas nazivaju "bošnjacima"
Usta narod ustase svi i tako do dana danasnjeg.U Bosni bi trebalo da se desi svaki dan pi jedan ustanak i sumnjam da bi se sve doceralo u red..🕸🕸🕸🕸🕸🕸🕸🕸🕸🕸🕸🕸
realno je bilo dignuti ustanak protiv agresora i neprijatelja tj. protiv ustaša, četnika, nijemaca a i komunista (ruskih šupkouvlakača).
zar ih još živih ima, bemti partizansku spomenicu!
komunjarsko cetnicka posla.
smrt komunizmu sloboda narodu
Ovaj Fišo k'o lubenica. Okolo zelen,a unutra crven.