Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretan ti 8 mart genocidni presjednice i dabogda nam jos puno ovakvih dana docekao u prdekani....... Ah ja gospodin JOVAN nam se vraca kuci, nisu mu prljave ruke kao vama dabicu a smrdija je opet ispusila..... Hajd sad vozdra i cuvaj paksu
Samo ti sebe zavaravaj. Kreten. Bas ima Srbija wow privredu.
@Smrdija; Da ti prvo kazem i ako sam SRBIN na svaki tvoj komentar;NE KUPUJTE SRBIJANSKE PROIZVODE...., ja kliknem palac gore, jer ne kupovanjem SRPSKIH proizvoda samo mozete pocrkati od gladi, da ti i ovo iskreno kazem da bi ja kupovao BOSNJACKE proizvide, ali nema sanse posto nemate svog proizvoda. Dok vam je TITO kumovao (desetom djetetu) na racun srba i srpskih proizvoda ste se NAJELI I NAKOTILI pa se sada ku*cite i pored tolike bijede koja vas je spopala.
pogledajte samo tu facu!pravi servian-sluga iz durmitorske vukojebine. tito sjeme ti se zatrlo kome si sve skidao opanak i naseljavao u Seher Sarajevo
a gdje su boravili HOS-ovci i mudžahedini..na Marsu možda..
E moj Pretorijanu. Neznam koliko škole imaš ali iz tvojih komentara rekao bih dva do tri razreda osnovne škole. Nije mi jasno što ti administrator SA-X-a definitivno ne blokira pristup ovom portalu. U tvojim komentarima nema ni jedne normalne rećenice i polemike osim tvog izraženog nacionalizma, vrijeđanja i mržnje. Kada bih ja mrzio ljude zbog njihove vjere, nacije, boje kože zabrinuo bih se za svoje zdravlje i obratio bih se prvom neuropsihijatru. Ali izgleda tvoj jedini i prvi neuropsihijatar je bio gospodin kome sada sude u Hagu.
Vidi se da si bivisi Ilidzanac, cetnice pokvarni. Skupljao si Ilidzance i slao ih u Dom Zdravlja gdje su ih araknovci mucili. Niste htjeli da prljate ruke pa ste njih doveli da to urade umjesto vas. To si na Palama, a? Rekao bih Vojkovici.
Bilo je puno sranja i nepoznanica. Mnogi su pljačkali pod zvučnim tuđim imenima. Jedino što znam je da su grad granatirali i sijali smrt snajperima iz dijelova pod kontrolom Karađićeve vojske i već tada takozvane JNA. Sjećam se i zarobljavanja izbjegličkih autobusa na Ilidži kao i pucanja po istim kao i djece iz doma Ljubica Ivezić. To vrlo dobro zna i gospodin Tomić koji se trudio tu djecu izmjestiti iz ratnih dešavanja.
Ali bas ste ja.dni ej! PA vi svi la.zete ko pravi bolestnajci koji kompleksasi ej nevidjeno! EVo sta je u istini reko: arkanovci\" su učestvovali u \"žestokim borbama\", na Ilidži sredinom maja 1992. i \"izuzetno se dobro borili u odbrani\". Posle nekoliko dana su \"iz nepoznatih razloga nestali\", možda zato što su imali ranjene\" A oni okrenuli pricu zestok napad hahahahaha koji kompleksasi koje ser.onje i la.zovi!!!
tebi srbinu sigurno nisu ulazili seseljevci ni arkanovci u stan kao drugim nesrbima. pricas gluposti i lazi. itekako ih je bilo.
jest a znaci ti si drzo mog starog u starom domu zdravlja... malo morgen... vi domaci se ukakili od arkanovaca, cak su i vas drzali u domu dok niste uzeli oruzje...
Zvornicki partizani (niko nije imao bradu ni kokardu) su dosli da pomognu u oslobadjanju Otesa odakle se sijala smrt po Ilidzi sve do decembra \'92. Srbijanaca, osim jednog doktora, ponavljam, nije bilo. A Karadzicu treba smrtna kazna sto nas je prodao.
Cuj arkanovci i seseljevci, kakve klasifikacije...valjda bi Hag trebao biti ozbiljniji i potvrditi cinjenice... Ilidzu smo branili mi domaci Srbi koji smo se odbranili od muslimanske najezde iz pravca Hrasnice/Sokolovic Kolonije na pocetku rata i Azica/Otesa kasnije kad su od ljeta Juka i njegova jalija prekinuli mir i srpsko-hrvatsku saradnju u Doglodima samo zbog ljubomore sto neke stvari nisu bile muslimanima dozvoljene na tom prostoru. Zlobin (sjeme mu se zatrlo zbog Daytona) pulen Legija je otjeran nakon 7 dana kad se vidjelo da nista dobro ne radi. A Arkan, a ni Seselj nikad nije dosao na Ilidzu \'92. Mozda su dolazili na Romaniju, ali kod nas nisu...