Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljiljani , svi na Igman .
Da se hoće okupiti 20000 osoba na nekom protestu. Živimo u prošlosti, a ne gledamo u budućnost.
❤️ ARBiH ❤️
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 POZDRAV DOMOVINI 🖐🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Gdje je agresor stao sa unistavanjem BiH i Bosnjaka, vecina ljudi iz SDA je nastavila ! Sredstva su bila drugacija , kriminal, oholost, nepotizam, SELJACKA POLITIKA.....ali nazalost rezultat je isti ! Razorena zemlja i sludjen narod!
ako hocete mozemo i po predmetima , imenima supruga, muzeva djece, unistenim firmama ...
@gooUser1561888010 ne treba ovoj drzavi SDA da je potkopa, dovoljni su njeni gradjani koji samo u kladionice godisnje "izdvoje" 1.3 milijardw KM..Unosna cifra zar ne? Zatim se na kredit uzimaju skupa kola, dizu se velike kuce zbog prestiza ne zbog stvarne potrebe. Popije se i popusi cirka 1.5 milijardi KM....znaci zivi se ipak dobro i ne se*i sa prebacivanjm krivnje na tamo nekog, na SDA, HDZ I SNSD....mi smo narod koji bi prokockao Svicarski budzet!
Sto boni neslavite na Romaniji ako je i to Bihhhhhhhhhg
Ono sto su svi bosanski narodi odbeanili u ratu..kvazi patriote su unistile u miru zahvaljujuci losoj politici SDA stranke.
Sto na Igmanu? U ratu ga vidjeli niste, najbolje da se okupite u Vašingtonu, tamo je najveći broj vaših ratnih heroja.
aaa sta je ovo ? Nova Vlada KS uzima monopol na komemoracije, statista i odbranu BiH od SDA , pa jest li vi normalni? Pa znate li vi da je ovo drzavu branio i Siber i Divjek i Vikic i mnogi drugi koji nisu Bosnjaci , i branili su Bosnjake koji su se krili po podrumima trezorima ili poput Gacana jeli Milke po Njemackoj :D
stvarno sramota !