Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba njih naoružati fotoaparatima, pa neka slikaju do mile volje sve što vide od divljači
Dugi niz godina sam vegetarijanac. Lovci su ubice.
udare lisicu autom kaže ubili smo vuka, eno ga u autu, al nek ohladi malo ne mereš vidjet
Svako druženje bez žena je extra♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Divi Duduka sto je naciljao
A sta vi mislite odakle dolazi teletina, piletina, ovcetina, itd? Na drvetu raste? Primili bi ga u dupe da dobijete lajk! E necete vala od mene! I sad cu vama u inat pobit sto vise divljaci kad odem u lov.. salim se necu ba... samo onoliko koliko mogu pojest
Nikad mi nije zao lovca koji strada u lovu na bilo koji nacin. To su bezmudasi koji svoje komplekse lijece pravljenjem zamki i ubijanjem neduznih zivotinja. Mrzim lovce.
...meni se svidjaju lovci kao sto su bili indijanci,koji su lovili onoliko koliko im treba da se prehrane i prezive,ali su postovali zivotinje i nisu ih ubijali iz zabave...onda su dosli civilizovani bijelci i iz cista mira i zajebancije istrijebili bizone...i onda ispade da su u stvari indijanci bili oni civilizovani...
Nije vam bilo dosta rata neg sad i izivljavanje na zivotinjama
...dobro si Karadoz -- a stara indijska poslovica kaže: "Dok ljudi budu ubijali životinje i jeli ih, dotle će u ljudskom svijetu biti ratova" (tj. međusobno će se ubijati).
Mistične,moroncino,istjeraj ti svoju porodicu u šumu pa da je ganjaju polupijan debili sa oružjem.
Najveći alkoholičari majku im krvavu,stoka jedna.
sta su vam te zivotinje skrivile?
POD LOVOM SE PODRAZUMIJEVA,DA SVAKI LOVAC IMA LITAR RAKIJE I MEZE,TO SU DANAŠNJI LOVCI.DNO DNA.
Krmci debeli samo da se pije alkohol i mezi,otpad treba ih pobiti za primjer.
I to će pretvoriti u teferić