Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mostar U Neretvi pronađena voda Jucer je u Neretvi pronađena voda. Prema saopštenju potparola MUP-a HNK-a, kao i kantonalnog tužitelja u Mostaru, potvrđeno je da se zaista radi o vodi, poznatije po formuli H2O. Detaljnije pretrage o vodi u Neretvi biti će provedene tokom sedmice.
NISI ONO ŠTO MISLIŠ DA JESI, VEĆ ONO ŠTO JESI, GURBETU I SKARTU OKOLNIH NARODA...
OVO TRNOVO NA SLICI JE OPŠTINA U LJUBLJANI ...
Trnovo fotografija klik na link http://www.dertour-live.de/galerien/galerien/47/New%20York%20November%202006%20051.jpg ; )
ljudske kosti na groblju????? nemoj zezati hahahahaha To fali vijesti????
Treca slika ako zaguglas trnovo na google images. He he he
mozda su kosti ratka mladica, gorana hadzica i arkana, posto ce sarajevo biti buduca prestolnica kraljevine srbije, tu ce biti kosti srpskih najvecih junaka:)))
jeste ovo trnovo..samo u drugoj drzavi hahahah
ovo nije trnovo
Na fotografiji koju ste postavili vidi se srednjeuropski arhitektonski stil. Trnovo je balijska mahala i nije ni slican ovoj idilicnoj fotografiji.
e odakle vam ova slika trnova ahahahahaah idilican neki gradic ahah nisam nikad bio ali cisto sumnjam da je i blizu ovoga na slici bolje provjerite kad skidate sa neta koji je grad u pitanju ahahah
a sta bi drugo mogli naci na groblju nego kosti
Kad stari ljudi kazu \"Zemlja ti kosti izbacila\" u pravom smislu te rijeci
vala bas.
Šokirani smo. Na groblju pronašli ljudske kosti. Još da otkriju vodu u rijekama i biće kompletna propast