Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je jedan od najgorih puteva, al je kraći dosta
Ja išao ovim putem za Dobre Vode, vratio se preko Bileće i Gacka, mnogo bolji put, voziš uz more i zaobiđeš lošu dionicu pred Podgoricom i ne ideš na Šćepan polje nego na Vraćenoviće.
Kad ides ovom dionicom skontas da je FBiH Las Vegas po svemu
Zasto ljudi krecu na more po danu hahaha, zlatno pravilo jos od djetinjstva strpaju nas nasi u auto u polu snu oko 3, 4 ujutro i do Makarske 😂😂
Zato sto su tupisoni..
Ja sam uvijek rano ujutro isao, teze je po noci voziti ipak
Eto vam CG i Albanija. U HR autoceste.
Ko god ide prema jugu u Hrvatsku prepurucujem granični prijelaz Orahov Do-Slano. Put do ovog prijelaza je kao u pustinji a cesta je malo bolja od one preko Svitave (Hutovo blato) ali zato nema doslovno nikakve guzve na prijelazu, tako je barem jucer bilo u sred dana i prosle godine. Do ovog prijelaza mozete doci ili putem ceste Stolac-Ljubinje-Ravno-Orahov Do ili Stolac-Hutovo-Ravno-Orahov Do.
Kolona do Herceg Novog 9km, na Šćepan polju 4km. Kad treba kukati kako je teško i kako se nema - prvi u Evropi.
NEMA SE POSLA NI PARA U BIH, KORONA, NIŠTA NE RADI, OTKAZI, NEMA SE OD ČEGA DA ŽIVI.... NE POSTOJI NAROD NA PLANETI DA MANJE RADI A VIŠE KUKA...
Treba malo googlati i da se lijepo odmoriš u CG. Ići na slijepo je rizik pa ima različitih iskustava. Istina i tu je koliko para toliko i muzike. Čini mi se da nikada do sada kao ove godine nije bilo Bosanaca u CG. Probio se led.
kad se malo dublje razmisli o svemu tome vidjece se da je narod glup ali eto...
10 kilometara makadama vas ceka u Danilovgradu, postoji zaobilaznica starim putem iz Danilovgrada prema Podgorici
ebiga crnogorci, dobili ste svoju sansu i us*ali je zestoko svojom neorganizovanosti. Niko vam vise nece cekat zbog vasik kanalizacijskih plaza
Bolje ići preko Tjentišta pa na granični prelaz kod Bileće ili preko Mostara pa na granični prelaz kod Trebinja.
To vam je ništa šta vas čeka u Podgorici. 20 kilometara radova na putu. Doslovce kamenice koje vire iz zemlje. Nikakve signalizacije....pravi Mad Max. Uz Pivsko jezero kamenica po cesti u izobilju. Ako naletiš teško ćeš preživjeti. Stoje tu danima. Crna Gora je selendra za BiH.
Koristite obilaznicu preko Danilovgrada da bi izbjegli tih 20 km radova
Eto i mene jos malo do Albanije
Idemooooo cg ludilo