Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Granice zatvoriti kompletno za sve osim radnika i prijevoznika robe... ne dajte dijasporcima da dolaze za boga miloga...
To je koštalo Sanski Most
Da SDA tallibani u 18% SDA mahale faktički kontrolišu mahalske i kasabske granice, a da ne glume nepostojeću državnost takozvane BIH onda ne bi imali problem sa migrantima, a sami bi upravljali anti-korona kriznim merama, pa "ko pukovnik, ko pokojnik". Ovako, ništa. Koliko će migranata i zaraženih biti u 18% SDA mahale zavisi od Beograda, Zagreba, Banjaluke i Mostara. Sve što SDA tallibani mogu jeste da kupe respiratore od SDA malinara.
...Unuci Osmanlija su raspoređeni po citavom svijetu...dunjalucki barjak vam vije iznad glava...najsigurniji si u bg...
@gooUser1584897516 Nisam primetio tallibanski SDA barjak na teritoriji Prelepe i Večne Republike Srpske. Skoro da sam siguran da je to protivzakonito i to je dobro: bolje da te uhapsi policija nego narod da te rasčerupa na licu mesta.
Od kada FBiH ima svoje granične prelaze? Da li uređivači tekstova koje škrabaju ovdje prvo pročitaju svoje škrabotine pa tek onda objave ili je važno objaviti nešto gdje uopšte nije bitno ni kako ni šta?!
Aerodrom radi , pa ne radi ..
Kakva je ovo podela na granične prelaze u FBIH i granične prelaze u Prelepoj i Večnoj Republici Srpskoj? Zar se ne upravlja svim graničnim prelazima iz iste tačke bez ikakve razlike, a kamoli podele na srpske i SDA tallibanske?
@BulevarArmije ti nisi pravi bulevar... pravda za bulevara
jesu li ti nasi dijasporci krenuli dole za 1mai ili su ovo radnici?