Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije puno cekanja da se izadje iz govana.
samo?
gradiška ili ti bos. gradiška sat i pol sam čekao , danas između 15 i 17h
Gospodo, najmanji je problem kako se neko mjesto zove, bitnije je kako se u njemu živi. A živi se loše i bez perspektive po svim pitanjima. Bolje da vlastodršce pitate zašto živite loše,, a onda će nazivlje biti sekundarno pitanje.
Pa ako ne mozes urediti kako se njesto zove, majku mu, kako ces onda tek bilo sto drugo moci urediti????
Pa recimo kada bi zarađivao nekih 4-5.000€, živio mirno i spokojno u okruženju u kojem živim, bez tenzija i pritisaka od strane susjeda. U tom mi slučaju ne bi smetalo i da se mjesto stanovanja zove i Beograd.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Baliye ce odredjivati kako ce se zvati nesto sto njihovo nije, a???? ehehehe Vase je ono na 24% kolonijalne tvorevine koja se zove BIH, Turci, i nisat vise! tamo vi mozete odredjivati kako ce se sta zvati, i samo tamo!
Sine naših je 120% uključujući i Sandžak!
Bos Brod jos samo u glavama janjicara sa prostora BIH.
Trebate rascerati te vase politicare koji dopustaju takve provokacije. To je vase, i samo vi mozete imena tome da dajete. Ime grada je Srpski Brod koliko ja znam, a onaj kolonijalni upravitelj - visoki predstavnik - preko svojih podredjenih ga je preimenovao u samo - Brod. I vi to prihvatite, a baliye ne??? Zlo i naopako! Rascerati ih trebate. Poubijati ako drugacije ne idje.
A ne da vasa Vlada gradi baliyama stadione, kao sto je onaj u Zenici na primjer. Pa zasto svoj novac trosite na baliye, zar nemate precih briga i potreba svojega naroda??? Ali svi ti politicari ovdje su kupljeni, pa rade kako im se kaze, kako im kolonijalni upravitelj naredi, znas.
BOSANSKI BROD, KOME NE ODGOVARA NEK IDE NA KOSOVO! P.S. PONESITE PASOŠ TREBA VAM NA IZLAZU IZ BOSNE PREMA SMRDIJI, ALI I NA SMRDSKO - KOSOVSKOJ GRANICI.
Nije Bosanski I nigdje sem ovdje I ne pise da jeste, a mogli bi balije malo put dzamahirije.
Baliya, ti mozes da odredjujes kako ce se njesto zvati za ono sto je tvoje. Da li ti to shvacas, stvore degenericni turski???? Pa zamislite vi da svako sada idje davati imena onome sto nije njegovo, da na primjer vi baliye podjete davati svoja imena Zagrebu, Becu ili Parizu?! Ali nemoze se tojh parazitskoj stoci nista objasniti, tu gamad samo trijebiti treba!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Opet provokacije upucene Republici Srpskoj i njenom narodu. Grad se zove Brod,i nalazi se ne granici Republike Srpske i Republike Hrvatske. U Republici Srpskoj nema nista "bosansko"...
Kako nema, pitaj mamu koji je *** primala sinoc, ito onaj pravi BOSANSKI
petar a ko je izmedju republike srbske i hrvatske granica, onda nebi pisalo dobro dosli u BOSNU I HERCEGOVINU!!! a jos nesta poserem ti se u srbiju, i pogledaj na wikipedija sta pise, bosanski brod ili samo brod.... ako i se nesvica sto zivis u BIH, onda idi u srbiju?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
gde postoji bosanski brod osim u glavama srba muhamedovaca...?
postoji u picki tvoje mame bosanski ***, idi pa provjeri
Ili ima Srba Muhamedanaca, ili nema vas Srba. Ne moze oboje da postoji. Ili si Srbin ili si Turcin! Trecega puta nema!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
srpski brod
sta ce vama brod kad neznate sta je to, bolje da ste mu dali ime srpski traktor
cp6in oces da vidis kako ustasa ubija srbina? a ko hoces da vidis onda doci kod mene ;))
PRIKAŽI ODGOVORE (13)