|

Na FPN-u svečano otvaranje doktorskog studija iz oblasti komunikologije

Na FPN-u svečano otvaranje doktorskog studija iz oblasti komunikologije
19
F
FENA
21.11.2013. u 08:04
3
komentara
19

dijeljenja
Na FPN-u svečano otvaranje doktorskog studija iz oblasti komunikologije Foto: Klix.ba
Na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Sarajevu danas će svečano biti otvoren ciklus doktorskog studija iz oblasti komunikologije.
Ovaj fakultet baštini dugogodišnju tradiciju u proučavanjima i podučavanjima u oblastima društvenih nauka.

Nakon pedeset godina djelovanja ova akademska institucija s ponosom otvara jedinstveni doktorski studiji iz oblasti komunikologije koji je koncipiran prema meritornim evropskim i svjetskim normativnim standardima.

Studiji će zainteresiranim kandidatima omogućiti sasvim nove pristupe u izučavanju komunikoloških disciplina u duhu savremenih akademskih tokova u naučno-istraživačkim poljima.

Buduće polaznike doktorskog studija na savremenim i koncepcijski adaptiranim modulima, koji korespondiraju sa evropskim i svjetskim akademskim tokovima, očekuju najbolji predavači iz Sarajeva, regiona i svijeta, interaktivna nastava, individualni rad sa kandidatima, najbolja literatura, pogodni termini konsultacija off i on line.

Predviđeno je da se na svečanosti prigodnim govorima učesnicima obrate dekan Fakulteta političkih nauka Sarajevo Šaćir Filandra, rukovodilac doktorskih studija Emina Kečo - Isaković, te šefica Odsjeka za komunikologiju/žumalistiku Fahira Fejzić -Čengić, saopćeno je iz FPN-a Sarajevo.
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...