Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ovdjje suzivota ili smo mi donji ili oni
ma nije to, nego Srbi prelaze na Islam jer se sjećaju kako im je dobro bilo pod turskom vlašću...
SRAMOTA. PRIMITIVCI!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Evo ja sam Bosnjak ali ovaj sto Srbima j.... mater ja se zgrazavam ovakvih komentara !Pa jel to isto i Jovanu Divjaku i Misimovicu i Tifi itd Majmune dabil majmune ! Pa makar zaradi nesih hiljada komsija sto su branili zajedno sa nama Bosnu nemoj takve komentare niti profile otvarati. Cemu to vodi ? Ja apelujem na normalne Srbe da ovo osude i tacka ! Skoro su neka djeca porusila Srpsko groblje i znaci oni nama treba da j... mater ! Pa to su djeca bez mozga koja se ovdje izivljavaju na klixu i ne kontam da nema mediatora da to rascisti ! Pozdrav .
Jedini normalan komentar
KAKO JE SAMO SRBSKA ZASTAVA UKRASILA OPU JAZBINU.IPAK NIJE VAMA NA ODMET DATI DO ZNANJA KO STE,GDJE STE I KO JE GLAVNI.
Provokacije?! Zašto ne pogledamo iz drugog ugla, Srbi žele da slave Bajram :) Ako se neko izjasnio kao Srbin, muslimanske vjeroispovjesti da li na ovaj način provocira nekoga? Zašto Bajram ne može da bude i srpski? Odvojimo naciji od religije! Amin.
Like
Al' zato kad se obije crkva u Zenici nebitno pravoslavna ili katolicka krivo im je.
Obiti (čitaj: Nedjelo uraditi) i postaviti zastavu nije isto. Neko je možda iz najbolje namjere to uradio. U Rusiji na crkvama je Ruska zastava, u Turskoj na džamijama je Turska zastava. Zašto u BiH, RS na džamiji ne može biti Srpska zastava?
Zato sto RS nije drzava kao BiH, Turska, Rusija, Srbija itd.. samo je ENTITET. Da nije provokacija ne bi nikom ni smetalo.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovo je vjerovatno djelo maloljetnih idiota, koje treba pod hitno sannkcionisati I roditeljima naplatitit debele kazne. Medjutim vidim ovde dosta istih onih balijsko fasistickih dusebriznika, koji su nedavno slavili I pisali jedan srbin manje na popisu kada je poginuo momak iz Trebinja.
Provociraju previse ! S njima ne mozes na fin nacin !
49.
Srpska zastava na kapiji je dokaz majoriziranosti Hrvata kao najmalobrojnijeg i institucionalno najobespravljenijeg naroda u BiH. Još veću bol nam predstavlja činjenica da su hrvatski povjesničari nepobitno dokazali da se ova džamija nalazi na ranohrvatskoj bazilici svetog Krševana iz 12. stoljeća, a koju su turski zulumćari uništili i oskvrlnuli izgradnjom džamije. Isto tako nas boli i što u džematskom odboru već spomenute džamije ne postoje autentični predstavnici iz reda hrvatskog naroda iako nam po zakonu pripada jedna od tri rotirajuće pozicije, t.j. imama, mutevelije i haznadara odnosno blagajnika.
mi kao predstavništvo Republike Šumske u Washingtonu poduzet ćemo sve korake da se potužimo na situaciju naših hrvatskih partnera kojim drugi biraju predsjednika, a kao što smo vidjeli nemaju niti jednog predstavnika u džematskim odborima kao ni vlastitih imama, blagajnika i mutevelija. Upravo mi je javljeno da niti jedan predstavnik hrvatskog naroda iz BiH nije učestvovao na ovogodišnjem hadžu. Naše predstavništvo je održalo niz bilateralnih sastanaka sa voditeljima noćne smjene u mekdonalds restoranu na trećoj aveniji gdje je predviđeno da naši predstavnici provedu jedno popodne u brizi za stanje Hrvata u BiH.
Pa priznaju srbi da su ih muslimani 500 godina trali ida oni više vole đamiju od crkve.Kada vole crkvu što ne staviše svoju zastavu na nju.
To se ustvari zove povratak pravim korijenima.Nakon objave NJIHOVOG instituta da je 90% srba turskog porijekla dobili su crno na bijelo ko su i sta su.Zastava ukazuje na to da su se konacno pomirili sa istinom.
Ako cemo vec o korijenima, nepobitna je cinjenica za vijek i vijekovca da su svi danasnji muslimani u BiH bivsi hriscani, i da islama na ovim prostorima nije bilo ni u tragovima do znate vec kog perioda.
Ko god ju je postavio, može samo istom dupe obrisati.
NjV: Katolički golman Slovačke u meču s Grčkom pustio loptu saigrača u svoju mrežu i Grcima donio 3 boda čime je katoličke Sekta namjestila da se "repka" papinske kolonije BiH "trijumfalno" kvalifikuje na prvenstvo "slučajno" na tzv. Crni Utorak 15.10.2016 (zbir 13) - jedan od "najjačih" okultnih datuma zla po toj njihovoj poremećenoj numerologiji; napominje da bi ovo moglo značiti i da se "repku" priprema kao žrtvene jarce za ritual LIKVIDACIJE npr. obaranjem aviona na putu za Brazil - nakon što je propao pokušaj likvidacije 7 rukovodilaca obaranjem aviona prošli put na putu za Brussels (pa sad svaki ide svojim avionom), kao i masakra parlamentaraca okultnog 6/6/2013 (zbirova 6/6/6); podsjeća da je pogibija Manchester Uniteda u avionu dana 06/02/1958 (zbir 13) sa 38 (11) putnika po mnogim bio ritual prinošenja žrtve za "uspješno" uskrsnuće nove Rimske imperije "EU" - pod imenom Evropska Zajednica 1/1/1958 (7) a engleski tim žrtvovan 36 (9) dana poslije: http://tiny.cc/1ekw4w
Zasto ne osvsne naslov postaljena srpska zastava nakon cega je skinuta i zapaljena . ima li iko muda da kaze dosta majku vam
I meni je provokacija kad mi nose ljiljansku zastavu na tekme reprezentacije...to je cisto vrijedjanje srba i hrvata,sejidica i fincija u bosni..pa sutimo,sta cemo...
Druze, ljuljani su bili na zastavi Nemanjica mnogo prije nego sto su Turci dosli, onda Francuzi za vrijeme kolonizacije imaju ljiljane, Venecija, Split... Svi su imali ljiljane na zastavama, ali nasi bosnjaci su ih usvijili kao svoje :\
od muhe pravite medjeda i plasite narod. vidis zastavu. skines zastavu. evetualno zovnes policiju i das njima zastavu. ovako majmun koji je stavio zastavu uspio u svojoj namjeri. bas kao i grafiti. operes zid svaki put kad na njemu osvanu novi dok ne uhvatis kretena.
ovi sto su stavaljali zastavu,mislili da je to zastava brazila...jbg nisu znali