Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navalio Bakir na silu akcizu. Ko je ovaj narod magarac, jbm ti SDA i majku. Ja da se hoce urusiti zgrada na vas u cetvrtak.
Da se ovako za narod bore pa mi bili jaci od Svicarske...hahahaha
Ova agonija oko AKCIZA ima istu matricu kao prica iz 2004 i uvodjenju PDV sistema, gdje se pricalo o opravdanosti tog sistema kao i razvoju drusta i drzave. Vratite tv debate iistupe SDA KADROVA iz tog vakta pa ce te vidjeti da je cilj samo jedan NARODE TREBA PARA DA VLADA PREZIVI.
Nazalost, ali najveci problem BiH su Bosnjaci,, Srbi i Hrvati, koji svaku mogucu stvar koriste da "optuze" jedni druge za opstrukcije, i da kreiraju "krizu". Kad shvatimo da od etno--klero-nacionalistickih politika nema hljeba, onda cemo se mozda i pomaknuti s mrtve tacke...
Zasto nam ne kazu gdje nestaju raniji akcizni nameti? Za sta se koriste, tj. ko ih klepa? Za 3,5 god. ova vlast ni jednog km autoputa nije napravila. Realno, akcize su sredstvo za razvoj u svakoj normalnoj zemlji, ali BiH je daleko od normalne zemlje i umjesto razvoja zemlje akcize se ovdje koriste za privatni i stranacki "razvoj". MRS, STOKO!
ovo jos nisam ni cuo ni vidio dosad hoce nazor da poskupljaju gorivo i nije druge jeste im prinaglavica dabogda vam taj kredit trebao za dzenaze-sahrane-sarane
...jesu navalili na ove akcize ko djete na tresnju ...
BiH je na rasksnici, nastavak puta ka EU ili ostanak u istočnom bloku. Ako je uslov za ulazak u EU usvajanje reformi, (koje i mene kao uposlenika u privatnom sektoru pogadjaju) uvijek sam za svaku opciju koja nas vodi u EU, jer ostank van EU i pad pod uticaj nekih drugih sila svakako nije u interesu za opstanak cjelovite BiH. Nažalost Bošnjaci su vjekovno sa političkog i sigurnosnog aspekta nepismeni, pa ne mogu realno sagledati stvari.
@shahzudin pogledaj kretanja u svijetu pa onda sagledaj, po nečijim pravilima se mora igrati, da je aprilski paket prošao 2006 godine, vjerovatno bi bili u EU. sada se pružila nova šansa , a sljedeća... daj bože. Naravno mnogima i ne odgovara EU
@fxx Nek si se ti nasao da pametujes. Ako je uvodjenje dodatnih akciza uvjet za ulazak u EU, ne moramo i uci. Svi dobro znamo da se akcize uvode da bi kreditima mogli finansirati uhljebe u drzavnim institucijama i predstojecu predizbornu kampanju. Umjesto 15 feninga na litru goriva, nek jednostavno umanje svim drzavnim sluzbenicima (od najvisih do najnizih nivoa) placu za 10% i eto osiguranja za kredit..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne znam sta Fahro ima od ovoga kada ce izgubit izbore. pogotovo radi ovih akciza
Ucjenjen zatvorom,isto ko' Saucha
Da su godisnje, jedan problem drzave i gradjana, rjesavali ovakvom upornoscu, mi bi bili Svicarska.
jebe lud zbunjenog
Kada se djeca ovako zainate - obično završi nekim belajem! Naši - njihovi - ne moji, poslanici su zagazili u belaj i glave stavljaju u torbe. Za koga i za šta, što - zašto?
svi ovdje zaboravljate Fahrin SBB
koji ce drustvo da pravi stranci za BiH poslije 2018.
Al im skripiiiii...
Ja napiso da su životinje i lijepo se i izvinio životinjama i klix obrisa komentar 😱😱
@budalakis nije to klix-u zao zivotinja, vec ovih sto su gori od njih 😂😂😂
Naročito kada se spomen Vjeko, Jelka, Borjana i Čolić!