Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to onaj heroj sto se krio hahahaha srbin tipicni
Satanista prodavao amajlije... Kakav "eroj"... 🤣🤣👍
Vidi Deda mraza kako se krije po septickim jamama
Zelim mu da zivi bar 110 godina u mukama...
Nadam se da ga guze u zatvoru
Bolje je živio u Sarajevu prije rata koje mu je sve dalo.
Zasto si se krio,ako kriv nisi bio?? Zoran Cmar
Informacija vrijedna 0
2000ih dok je Zemunsko/Surčinski klan šurovao sa državom tj državnom bezbednosti,pare od prodaje kokaina su išle za skrivanje i objezbeđivanje Karadžića i Mladića.
Najzad je dokazano da u Srebrenici nije bilo genocida vec su pobijeni koljaci i ljudski otpad.
vidi dabića istovarim mu se usta..
Luđak a ufuro da je pozvsn da prepravlja svijet i određuje gdje će ko živjeti i dali će živjeti, kao Hitler i mnogi što umisle da su bogom dani da to rade, najgore što uvjek stradaju nevini, imactakvihvi kod nas i u svijetu, ludo a ima vlast a i naroda koji im vjeruju i slijede ludačke zamisli i politike
Jadan durmitorski junak truhne u Velikoj Britaniji.
i tako je konačno potvrđena egzistencija Yetija
Samo pogledajte svoje komentara i zapitajte se jel itko od vas voli nasu Bosnu i Hercegovinu? Volite al u kurcu... Vi muslimani? Vi pravolsavci? Vi sebe nazivate Bošnjacima i Srbima? Vi ste primitivci obicni koji knjige u zivotu nisu procitali i blage veze o zivotu nemate al ste jaki u komentarima ovo ono... mrš ba svi u 3 pm hajte neđe na ledinu i pobijte se...pustite nas normalne da zivimo.
Kako je ruzan, ovo majka dva puta ne radja..