Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I to je demokratsko pravo da se i drugi okupljaju kad mogu oni.
Poslanik Lut a.s. se nije nikada fizički obračunavao sa narodom već je samo opominjao najljepšim riječima
@realno, pa svaki dan je bombardovanje vjerskim fanatizmom zar treba jos nesto?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Smijesno. Znate se okupiti na ovako banalnu stvar, a 25 godina vas karaju u mozak i zemlja nam je gora od pola Afrike, pokradose nas politicari i svadjaju svaki dan. I NIKADA niste izasli i borili se protiv toga. Ali neeee, ako se nesto kosi sa vasom religijom, protiv toga se morate bunit! Jadnici
@gooUser1565681941
Debili svugdje u svijetu imaju te povorke samo kod nas je to problem, misle da ce tim suzbiti ih ili sta
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Molim Allaha dz.s. da sprijeci bilo kakv sukob !!!! Nisam pristalica ljubavi istog spola ... to je moje misljenje i mislim da je bolje da ti ljudi ne pokazuju se na ulicama Balkana ipak ovo je Balkan i poruku koju nosr parada ponosa ja tu nevidim ponos kao ni mnogu koji crkaju varnicu i priliku da prave problem !!! Sve ovo nama donosi zapad sve dusevne bolesti ..dok smo imali paterhijalne porodice znao se neki red sad ..da nam Allah bog na pomoci#samokazem#
8 septembra Milošević priznao Bosnu kao državu . Ništa nije slučajno
Skup degenerika.
imaju dvije osobe lgbt u brezi
Samo da kazem da nam puno vece zlo dolazi od politicara koji nam stalno zakuhavaju mrznju i netrpeljivost nego kod ovih LGBT, kod njih mozes dobiti samo sa ledja a kod politicara sa svake strane. Nemam nista protiv a nisam ni za !
Zaato se ikako zamarat sa tim, najbolje je kad bude to da niko ne izadje, da ulice budu puste neka vise koliko su bitni ljudima
Znaci od Vjecne vatre krece povorka s sloganom "Ima izać'" a sa Ciglana "Ima najebat'".
Ja licno nemam problema s vama ali brate najebat će te, bez potrebe se izlazete ruglu i masama. Ako va i ne do'vate salve uvreda i ponizenja ocekujte. "Ima izac', i ima najebat'.
Samo vi setajte oko Ciglana ili gdje zelite. Koga briga. Vrijeme je za promjena a vi se ocito ne mislite mijenjat. Vas problem.
@detaljna zašto se onda vi ne promijenite, ni jedna naopaka promjena nije dobra a vi ste naopaki samim ti niste ni dobri ..
@detaljna a ko si ti da se mi mjenjamo?
ovo okupljanje je bespotrebno i politički (nije bitno čiji) motivisano. jedini ispravan odgovor ako se ne slazes jeste - ignore. najozbiljnije, prostudirajte ranije parade, oni traze belaj i izazivaju ga. uskratimo im ga. najvise ih boli sto nikoga ne zanimaju.
@ae.mimar i za taj neki prosli put kad su ih kao vehabije napale, niko nije ni znao za to okupljanje. na kraju se ispostavilo da su i vehabije bile placene. a to ce vjerovatno biti i ovaj put. samo na ignore.
@ae.mimar niko ne poziva da se prave belaji - vec da se izađe protiv ove nemoralne parade. Sve dok muskarac muskarcu ne bude mogao napraviti djete od mene nece dobiti podrsku. Ovo je bolest kojom nas zele zaraziti.
pogledajte kako su to zaustavili u Poljskoj - nedajte Satanistima u Sarajevo - ako dopustite, dovest ce ih u skole da sire propagandu pred djecom kao sto to rade na zapadu
Da se primjetiti da su vehabije ovih dana nesto posebno uznemireni.
IZNENADILISTE NE!! BRAVO, MISLIM DA CE BIT MIRNO I OPUSTENO!!
Iako klix i par pedera na klix-u pokusavaju proturit ideju da cemo ako podrzimo ovaj bal prefriganih nvo placenika(nema tu pedera ni na mapi) imati njemacki standard to je obicna laz, ova ekipa koja planira paradirat je s debelim novcanicima, nvo sektor izvana finansiran, nikad ni marke poreza drzavi nisu platili, davno sazreli za financijske policije i zatvora
Nemamo pametnija posla. (Hoce li se ici na cevape prije ili poslije okupljanja?)