BiH
0

Na Centralnom skupu Socijalista RS-a i Ivica Dačić

FENA
Ivica Dačić i Vjekoslav Bevanda (Foto: Anadolija)
Ivica Dačić i Vjekoslav Bevanda (Foto: Anadolija)
Centralni predizboirni skup Socijalističke partije Republike Srpske, kojem će prisustvovati i premijer Srbije i lider tamošnje Socijalističke partije Ivica Dačić održat će se, 16. septembra, na tvrđavi Kastel u Banjoj Luci.

"Manifestacija na Kastelu pokazat će da socijalistima raste politički rejting ne samo u Srbiji, već i u Republici Srpskoj u kojoj smo samo u posljednja dva mjeseca u članstvo primili blizu 2.000 mladih ljudi", rekao je portparol Socijalističke partije Srđan Todorović.

On je dodao da je to jasan signal da su građani shvatili da socijalisti ne mijenjaju svoje izborne ciljeve usmjerene prvenstveno na nacionalnu bezbjednost i bolju egzistenciju građana, soapćeno je iz SP-a.

Todorović je pozvao članstvo i simpatizere da svojim okupljanjem na Kastelu u nedjelju pokažu jedinstvo RS i Srbije i snagu Socijalističke parije kao ideje koja je, navode, duboko ukorijenjena na ovim prostorima.

Pored predsjednika Socijalističke partije RS-a Petra Đokića, na skupu će govoriti predsjednik SPS-a Ivica Dačić, članovi užeg rukovostva i kandidati za načelnike općina.