Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahhaaa, a glupe poturice prave demonstracije protiv izraela. odmah su vam amerikanci stavili jedan minus, za narednih 100 godina. NAPOKON NEZAVISNE, REPUBLIKA SRPSKA I HERCEGOVINA.
Bilo bi jako lijepo da nije ovih rasista i bolesnika. Za one koji ne znaju ovaj navedeni bosanac je prije nekih tridesetak godina dosao na studiranje u BiH. Zavrsio je tehnoloski fakultet u Tuzli, a tokom studija se, hvala Bogu, zagledao u lijepu Bosanku, ozenio se i sa njom ima troje djece, sve bosanac do bosanca. Ne posjeduje niti jedno drugo drzavljanstvo osim naseg. Al kome ja to pisem kad ce bolesnici, rasisti i fasisti i dalje to i ostati... P.S. Veci je bosanac od vecine koji su komentarisali ovaj tekst, nazalost...
Yasser Mohamad Sabbagh. WTF???
Pushite ga genocidni
Zaista nebitno je ime. Niti da li ima bradu il nema, već bitno je koga prestavlja, a u ovom slučaju on predstavlja našu zemlju, i sve naše građane koji su davali donacije, proteklih dodinu dana (sjetite se samo onih prikupljanja na ulicama, vi, koji ste obilazili te akcije, i te boxove sa novcem, kako samo imate hrabrosti da dajete ovakve komentare, o imenu čovjeka koji je ispred nas, nas Bosanaca i Hercegovaca). Za vaše informacije Jaser je državljanin BIH i oženjen je Bosankom. Sada je upitan njegov život, a ne ovi komentari koji su van svake pameti. Ne uspoređujte život iznad svega !!!
@Zivko Josilo Na protestima ni jedan nije bio sa dugom bradom, ne govori o onome sto neznas -.-
nacizam se desava kod zivotinja sirom svijeta, kokaju jedni druge i bacaju bebe u jame, nema nista novo.. c3tnici i arapi, jedno te isto nesvjesno magarce.
@englez:fašisto ni jedne!!!!
ovo nema veze sa religijom postoje genocidlije (srbi, izraelci, sinhalezi) i žrtve (bošnjaci, palestinci, tamili). jednostavno.
BALINČAD GA PUŠE NA SVIM FRONTOVIMA. ahahahahah....
Kakva se stoka isfrustrirana javlja da komentira,pojma vi nemate sta se tamo desava,CISTI NACIZAM.
mi smo evropljani, mi nemamo sta odlicivati, nasi korijeni su vec odlucili da smo uz evropu kroz sve!
Koji si ti retardirani i nepismeni majmun! Ti si dokaz da abortus treba legalizirati i u kasnim jesecima trudnoce!
Znači bila je i naša zastava, a? A BiH je na listi dobavljača IDF-a (Israel Defense Forces). Znači moguće je da smo samoubili našeg čovjeka (još nije potvrđeno da li je živ ili ne). DABISA - nemoj molim te o našim imenima i pravima na državljanstvo. BiH je prihvatila (ili prećutala) Bog-zna-koliko izbjeglica iz Krajine i danas im niko ništa ne spori. No ova vijest nema veze s njima i RS pa nemoj biti *. Onemogućiti komentare prije nego... Oh, kasno je.
@englez: Ja koliko znam u europi se do 15-16. stoljeca nijedan covjek nije kupao, dok je u Arapskim zemljama to tradicija bila 1000 godine prije toga?