Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka je nama zastava a za hljeb ćemo lahko...
@bajaizkraja: Ne, mislio je LAHKO! Imas li problema s bosanskim? Je li, zvaljo?
Nije se rodio ko je narodu ugodio.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jel opet 50.000 KM?
vreća bez dna. priroda će na kraju pobijediti kao i uvijek.
Hehe neki dan sam prošo kroz Stolac i sve vidim bh zastave u ulazu iz pravca Ljubinja. Šta će to Čović i UZP:ovci zabraniti?
Jedina zastava su ljiljani. U nekoliko navrata ste je imali priliku vidjeti na utakmicama reprezentacije BiH. Zastava koja je se vijorila na Opaljeniku kada smo oslobodili Vlašić ( kapa RS kako ju je Radovan Karadžić zvao) od četnika.
Dobro je ba Ljiljani nikad nisu bili u tradiciji muslimanskog bića. To je novokomponovani fetiš, preuzet iz predislamske Bosne.
@Oskarovac Hajd ba na Poskok i pametuj.
Ljeba i igara.
Nije mi ova varta zastava mrska, ali ona mi djeluje utopisticka nažalost... Realnija bi zastava za bih bila ona federalna i da se na nju doda četiri s
nije Hum nego Zum
Bakire moreš još samo u trezoru mahat zastavom i bacat tekbire, IZABRAN VIŠE NEĆEŠ BITI. Niti nit iko od roda i poroda tvog. Ko normalan više mašđe zastavom BIH osim mafijaša ??
poseri je opet ce je vjetar oduvati i opet uloziti "silne pare " da nabiju novu.
poseri je opet ce je vjetar oduvati i opet uloziti "silne pare " da nabiju novu.
Ljiljani!!
postavljanje simbola po brdima, konkretno u Mostaru križ, šahovnica i zastava na 3 različita brda me asocira na borbe pjetlova ili pasa. Gdje su huškači upravo ta obilježja, a narod u ringu poput životinja gledao bi svak svoj posao, ali ga ovi sa strane konstantno huškaju. Samo hljeba i igara
postoji razlika između vjerskih obilježja i korištenja vjere u političko-huškačke ciljeve. Križ na humu je ovo drugo. Da bi se demonstriralo kako su "hrvati" superiorniji u odnosu na ostale. Imaš kroz historiju masivne svastike sa orlovima koje su upravo to demonstrirale. I nemoj mi držati predavanje sa 200km udaljenosti BA
Lijepa je ova nasa zastava.. jest da je nametnuta od stranih predstavnika, ali je lijepa, ukljuciva i nudi osjecaj sigurnosti i pripadnosti EU obitelji, ali i osjecaj nase uzajamne pripadnosti jednih drugima i trecima jer mi smo nasi bez obzira koliko se neki od nas tomu nerazumno godinama opirali. Zivot normalno tece ili pak procite sa ili bez nas - do nas je... odlucimo se za izgradnju necega plemenitog i smislenog sto ce svima u konacnici donijeti obzore spram boljeg sutra! God bless!
SROZAVANJE države !!! Kad zastava postane TOP tema naslovnica PORTALA !!! A to što se svaki dan u NARODNIM KUHINJAMA u Sarajevu podjeli 120.000 obroka, to nikoga ne ZANIMA !!! Ni LIJEVE ni DESNE !!!
Ovo je najveći uspjeh privrede sarajeva
a ljudi bukvalno prose pare za lijecenje djece, patriotizam je izlijeciti bolesno dijete, buduceg poreznog obveznika ove drzave
takmičenje između mostara i sarajeva. čiji je veći, izdržljiviji, otporniji ... mislim na krpe :))) ... i ko će na kraju pobjediti, zastava ili vjetar, s tim što je vjetar besplatan, a krpa košta.
takmičenje između mostara i sarajeva. čiji je veći, izdržljiviji, otporniji ... mislim na krpe :))) ... i ko će na kraju pobjediti, zastava ili vjetar, s tim što je vjetar besplatan, a krpa košta.
ispade mi "i" (pobijediti).