Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja cu ici gore i skijati,uzivati na cistom zraku i snijegu iako imam solidnu platu."VI" koji ste dezurni kriticari i koji pljujete sve ono sto je za pohvaliti,zelim da "uzivate" u carima zimske idile na internetu. "VI" koji ne izlazite iz kladionica i koji dudlate po cijeli dan nargile (trosite konstantno pare na debilizam) i dalje kritikujte,dok cemo mi normalan narod uzivati koliko-toliko.Ko vas hebe,od srca!
Nije ba poenta sto neko trosi na nesto drugo pare vec sto su ovdje cijene nerealno i bezobrazno visoke...Jedna sezonska karta na alta baidia-i kosta 570 eura a sad samo uporedi nasa skijalista i takvo jedno skijaliste pa ces vidjet kakve bezobrazne cijene ovi nasi stavljaju
Dugu i toplu zimu zelim od srca !!!
Radovi nisu zavrseni, sve nije vraceno u prvobitno stanje, smece nije pokupljeno nakon radova, ukratko, Hubijar lijencina nesposobna ceka da napada metar snijega, a biti ce ga ove sedmice, pa da onda krene sa radovima? Vrijeme je da se Hubijar otjera i da njegovo mjesto dodje sposoban covjek koji ce sve to odrzavati kao da je na zapadu. Ovo sto Hubijar radi, ovo je sramota. Kako samo kadrove iz SA N. Grada nije sramota kad su ga postavljali na tu funkciju? Efendicu je li te sram?
@Prljavi_Hare Ramize?
Nadam se da sestorsjed ima grijanje u stolicama, WI-FI i radio.
Ponavljate vec par mjeseci kao papagaji iste stvari, a prosli sam vikend bio na Bjelasnici i licno se uvjerio da su radovi skoro pa stali, a nisu dosli ni blizu kraja. Postavljeno par korpi na sestosjed i to je to.
"Polazne stanice šesterosjeda i četverosjeda su u plavo-bijeloj boji" 😊
Nije "bjeloj"?
@BosnianKingdom46 ...morala sam to ispraviti..😊
Kako ste ranije obavjestavali sve je trebalo biti završeno još u oktobru. Mislim da je firma koja izvodi radove neozbiljna.
Nasa ljepotica.
..ti me lazes najbolje !
super!
E sad stisni pa se provozaj ovom zicarom :). Ko zna je li onaj dobio platu sto je zavrtao sarafe
Hajd ne seri