Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slika no1. isto neki kadar iz sf filma!
Enterprise
Nadamo se još boljoj i posjećenijoj sezoni. Bosanske ljepotice da što prije ukrasi snijeg.
Ekipa za željezo je već spremna!!!
Paralelno sa ovom sajlom postavlja se i završna sajla na izgradnji trebevićke žićare, uhhh čekaj to nije vijest iz ove decenije...
Ne valja ako se radi, ne valja ako se gradi, ne valja ako se ne radi, takvi smo kakvi smo, taka nam i drzava, ne valja ovaj ne valja onaj a ja valjam koji sam ih birao i koji cu ih ponovo birati i dozvoliti ponovo da me handre, a onda cu u strajk gladju, e pa neka krepam.
sve spremno,,jos samo da bude vode,da nebude redukcije,bice dobro,,,
Koliko ce para biti karte ? sezonske ?
Cijena za cetvoroclanu porodicu na Alpama, znaci smjestaj u apartmanu koji je za quuurac, ono nista ne valja, dva kreveta na sprat plus bracni, plus dnevni u sklopu njega kuhinja, plus karte za zicu (sedam dana za cetiri osobe), plus oprema za cetiri osobe (skije, cipele i stapovi), bez hrane, oko 2700 eura. Hotel jeste na stazi i blizu centra. I sad gledam ovo, pa da traze 1500 eura za isti aranzman, jagmili bi se zapadnjaci, samo da se to sredi i uredi.
Medjutim ovi tavore, Jahorina bankrotirala, Vlasic ima male kapacitete i prebukiran je. Ukratko od zimskog turizma bi se moglo zivjeti jako dobro, medjutim i ali .... treba vizije.
@ultracrepidarian Magarce jedan, naveo sam primjer paketa hotel + ski karta + ski oprema za cetiri osobe. Osim toga, samo najgori sljam ide u Italiju i tamo skija sa balkanskom stokom. Isto tako, cijene variraju u zavisnosti sta ti se nudi, blizine ski staze i centra, plus centra, plus kvalitete hotela itd itd. Cini se meni da si ti pojeo gofno i sad hoces da budes frajer zbog toga. Pa pojedi jos jedno.
ma ja , lakše je to tu zapaliti nego odvesti na deponiju ! Još samno da trotoar napravite ...
Ja bgm pomislio svemirski brod Enterprise. :)
malo zamaglio svemir....
javte i kad je postavljen prekidac i uticnica i sijalica. nemojte isti dan, da bude senzacija visednevna
Veliki problem je kamenje na stazi, to vec godinama. Neka obrate dobro paznju na to, to svi zapamte
Ah svugdje je to problem. Recimo na Jahorini je jos gore.
engleski lordovi sletili na vlasicki aerodrom i odusevili se prirodnim ljepotama....kazu samo da su ih iz sume gledali neki bradati mudzahedini koji su cuvali ovce.....pa su se prepali da nisu zalutali u islamiju...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
FBIH treba da postavi žičare ka graničnim prelazima - radile bi punom parom, u tri smene i tokom svih godišnjih doba...
napokon, da vise ne trosimo pare po Jahorini.i finansiramo ideje onog konja iz Laktasa...nek se sami finansiraju
Da treba forsirati Bjelasnicu, neki su zaboravili da su bas na toj jahorini donosene najtragicnije odluke po Bosnjake, da je odatle ubijeno na desetine hiljada gradjana BiH.
@BHRealnost3 Pametno, neka te tamo, nama netrebaš!!!
Cekam mart-april da mi istekne kredit pa da dignem drugi pa da idem u maju na zimovanje na bjelasnicu.