Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo nije za nas fukare valja realno 100KM izvaliti da imas jedan dan normalan bez pretjerivanja (od samog odlaska, parkinga,ski karte, eventualno da sta pojedes i popijes caj )
....da bi privukao goste moras uraditi prava ulaganja....a otvoriti cevabdzinicu i šerbe kafic te nocenje to ni izdaleka nije....
Steta, moze i dragi pejgamber da dodje, ja na Jahorinu idem. Program, provod i nivo usluge za 10. Bjelasnica je isto Buca Potok sa svim skalamerijama.
ne kontam, ove karte su stvarnoskupe.. neko npr. radi za 800 KM ( prosječna plata jbg) i sad da plati 20-30 KM da skija nekoliko sati dnevno?
i taksi je skup, zato se ne vozim taksijem i ne skijam naravno
Bjelašnica uredu, ali Igman nema ni putokaznu tablu a kamoli zimski program.
babo evo sunce na planinama...hoces nas vodit... djeco moja otvorite moj novcanik...vidite da u njemu nema ni sunca a ni mjeseca...