Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bjelasnica je kuarc za skijanje a kod cetnika ne gumo vise muka mi od njih ovih dana. idem u austriju
Kad treba trositi pare na Jahorini onda su srbi za suživot u svim drugim situacijama žele nam zlo, slave ratne zločince, prosljavljaju dan kada su počeli sa genocidom...blago njima kad su bošnje glupe...tako nam i treba..
@Ronex Hoce biti u tvojim snovima.Zalim druze ali jesi ti pogledao u zadnje vrijeme sta cu uradili sa onim hotelima i apartmanima.Ne znam za tebe ali meni ono ni na sta ne lici, ono je puko nabacane zgrade jedne do druge, cak su i gotovo i onu stazu za sankanje unistili gradenjem onog hotela sta li vec.Ja ondje ne vidim nikakav plan koji ce omoguciti razvoj u buducnosti, vec samo nabacali zgrade za brzi profit a kasnije kako bude.Sto se tice staza to su potrebna velika ulaganja kojih nema...
Gledaj ti to... isto Švrakino.Eh tugo moja :(
Jesam kume, jesi li ti ? Po tvom nacinu rezonovanja, ti ocigledno nisi papak. Ako ti ovo nije "nabacani urbicid i ekocid", ja ne znam šta je . Ocigledno da zivis u zabludi i da se tjesis. I ja sam patriota, ali kad nesto ne valja, ne valja. Ne lazem ni sebe, ni druge. A sad se vrati u rodnu (I)stočnu Bosnu, pa tamo red zavodi.
@Ronex hahahahha :D Hej ba, dobro pa si postavio link. Kao i sto vidis da su to stare slike na tom linku a na ovoj gore slici na klixu ces vidjeti novu sa novoniklim dodatnim objektima. Eto sam si dokazao da se urbicid vrsi na Bjelasnici. Na Jahorini se ne gradi ko sta hoce i kako hoce, vec se upravo zulumćari na Bjelašnici. Ti si toga svjestan kao i ja. Samo sto se ja mirim sa realnošću, a ti ne. Svi cemo se sloziti da je Bijela ljepotica, vec odavno postala kurva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Krcato...