Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rukovodstvo ZOI-a 84 nesposobna, krezuba, nepotistička banda, Dino smjeni ih, Dino yebi im mater, ako se ti počneš prodavat i tebi ću mater yebavat, da znaš.
@Hrgota Bezveze se prepirete ista govana ovi mu nisu dali da postavi svoje kao što je tetku u vodovodu i tu jr sranjr nastalo a Dino je kao "sarajlijica" uništio ono što bi trebalo biti sveto za ovai grad i tu ha je ova gore frakcija postavila toliko o kratkoj pameti j.... Vas Dino i ovi njegovi sto su juče kidali kablove pa nisi mogao skijati
@Aga Aganlija Dino jesi to ti ? Nek je on sposoban - fakultet nije uspio zavrsit
prvi snijeg je znak da se brašna treba kupiti a ne dangubit po planinama
doce balijice dok odmahmuraju sinoc bili na ceci na jaorini
e ne bih vala otisao danas da me neko puskom tjera..realno brate, nije da nesto sad ser**m, ali jahorina je monte carlo za ove
Hoce li biti dobro kao i juce? Ko su ti koji su sabotirali skijanje? Ime, prezime?
Stidite se Jahorine. Ispred Vas su 10 god. minimalno.
Tjesite se vas dvoje.
@Lloyd - u svemu, ne lupetaj vise
Hahahahahahahahahahahah
Naskijam im se m..ere debilske, nesposobne.
Ovo je očigledna diverzija Konakovicevih namještenika, koje je utrpao da ima pregled situacije. Kako je slomio zube na ZOI-u,ovo je osveta. Jasno k'o dan.
ovo je djelo Hubijarove pudlice Cocalica koji nije skijanje na tv gledao a sad vodi ski centar
NA SKIJALIŠTIMA NA BJELAŠNCI NEMA NIGDJE NIKOGA. NE ZALIJEĆITE SE BEZVEZE. (izvor:MOJA TV live kamere)
Sasvim bi bilo normalno da direktor podnese ostavku, jer on snosi krivicu za ovaj blam.
Uzivo Bjelašnica, ako neko planira bježati iz ovog smoga i magle. https://www.bhtelecom.ba/webtv.html#bjelasnica
Dođite na Srpsku Jahorinu. Staze su bolje, a imamo domaće hrane i rakije. Nemojte svoj odmor prepuštati amaterima. Vaš OC Jahorina.
NE SKIJAJ KAD PIJEŠ, PAZI DRVO 😂