Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa hoće li ikad nek odgovarat krivično. 😡
I zasto pozivate ljude da glasaju?! Kad kradete na izborima.
@fbUser1580479242 ti si dečko tupson. Čuj nemojte glasat, krade se. Da je izlaznost 75%, nema te krađe koja bi pokrala izbore.
Ti si. Kakve to veze ima?! Izbori trebaju biti bez mita, korupcije, kriminala, dakle posteni. Sistem treba da osigura takve izbore
Sad je službeno Novi Grad. Poštujte Dejton. Ako sad mediji nepoštuju može ih se označiti na huškanje protiv RSa.
Ne moraš se zezati sa listićem
za koga su namjenjeni ovo oznaceni dozivotno zabranit bavljenje politikom...
Senade FACE cjenim te kao novinara ali si pretjerao sinoć sa Draškom koji nevtek stupio u politiku, vrlo mlad,rodio se u ratu i očekujemo od njega da odmah daje kpmrntare o pitanjima za koji se svjetski moćnici ne trzaju da šta učine kao ni Incko. Vrijeme treba da pokaže, mislim da je dečko ok a narod ao i obično ovca, hajmo telefonom vrijeđati a na ulice niko kada im štane odgovara.
Dobra im prica NEKO , pa ko je te vrece dovezao taj je!
Zvizdic opet obmanjue javnost. Usporeduje 2012 i 2020. Zna dobro Zvizdic da bi on i 2012 izgubio sve te opcine sto nabraja da su i tada kao sada sve stranke ujedinile protiv SDA!! A jos da 2012 nije bilo Korone. Zato Zvizdic moze da laze i da siri lazi ali istina je jasna. I Zvizdic kao i Campara vec od 2018 se bune i traze razne izgovore, jedan sto je izubio za Bosnjackog clana a drugi sto nije bio u planu nove vlade Federacije.
Zvizdic je imao i dobijao mnogo vise prilika od drugih pa ih nije opravdao bio je predsjedavajuci vijeca ministara predhodne cetri godine i za ovaj mandat mu je nudjena pozicija ministra vanjskih poslova ali je odbio jer je procjenio da se treba puno raditi i putovati, pa je odabrao udobnu fotelju da se drzi Sarajeva .
68 vijećnika 2000. godine, 102 vijećnika 2004. godine, 88 vijećnika 2008. godine, 75 vijećnika 2012. godine, 99 vijećnika 2016. godine, 83 vijećnika 2020. godine. Postavlja se pitanje zašto Denis Zvizdić, koji se poziva na principijelnost, nije te 2012. godine, kao političar direktno odgovoran za tadašnji katastrofalni rezultat SDA, do sada drugi najgori u njenoj historiji, podnio ostavku? 
@Analiza2020 BILDE ovde nije riječ o ELITNIM SDOOOOO OVCAMA I ZVIZGONJI! BILDE SKONTAJ SE LEVATINO
"Izgleda da upotrebljavate program za blokiranje oglasa". NE IZGLEDA, vec ga SIGURNO koristim!
U Doboju i Zvorniku je na svim biracim mjestima tako bilo.
"Dobro došli na stranice portala Klix.ba Molimo vas da odobrite oglase na našoj web-stranici"
@B0SNAVJECNA Nema sanse da vam "odobrim" oglase!
@B0SNAVJECNA Otvorite Microsoft Edge/Settings/Privacy/Tracking protection/Strict
Znam cojka sto radi taj poso kazu da nema ime ni adresu
Hahhaj. Gdje mi zivimo. Ljudi cim ova corona prode kofere pakujte kud mili moji. Nema ovdje dobra sa lopovskim bandama
@gooUser19091985, ne, ne druže! Srbuj makar leba neimo!
CIK sta radite!! Primate plate onako.. Ovo baca sumnju na jos birackih mjesta i glasanje!!