Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je danas i urmsli na spiskovima u Sarajevu!!!!!!
Pa sta ako je mrtav opet moze da glasa za Harisa
Ama ljudi, ako ste glasali, vidjeli ste da prilikom potpisivanja vidite samo jednu stranicu. Oni sa dobrim vidom mogu je i vidjeti, ali oni stariji nemaju sanse. S druge strane, koji je to clan izborne komisije koji je radio na izborima dozvolio glasacu da \"rovi\" po birackom spisku? Ma dajte molim vas!!!! Ne kazem da nema umrlih i drugih lica, ali te informacije da su od zene iz Travnika, a vijest prenosi SRNA sama po sebi smrdi.
Treba te primitivce iz matičnog ureda otjerati u komunalno preduzeće da čiste parkove , jer su dali priliku (slučajno ili namjerno) neprijateljima Bosne da nas olajavaju !
Pa ko je umro nije glaso , to što je bio na spisku i nije veliki propust koji bi uticao na rezultat glasanja.
Drzavo kako te stid nije!!!