Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obavljeno 12. Februara 2014 godine. O Bosnjackom nacionalizmu kao unitarizmu u BiH i. u FBiH moze se, medjutim, sasvim osnovano govoriti, al uz vaznu napomenu da su mu legimitet delom dali i sami Hrvati iako su im objektivni interesi u BiH simetricni srpskom, oni su od pocetka devedesetih godina proslog veka bili kostantno u antisrpskom sa muslimanima. Periodicno su sa njima dolazili u sukob, da bi zatim, po nalogu spolja, ponovo ulazili u neiskreno partnerstvo protiv Srba. I, na kraju, izgubili povjerenja na obe strane i na vlastitu stetu. Dolazi ono najglavnije. Morao bi, medjutim, da shvati da se sve dok Hrvati svoje opravdano nezadovoljstvo statusom u Federaciji budu postavljali kaoZAKLJUKENO i ZAMULJANO i budu pokusavali da nadmetnu, susprostave i PREVESLAJU i jedne i druge komsije, ipak "nece biti rjesenje, nego problem za BiH".Hrvatski zahtjevi mozemo nazvati separatistickim, naspram bosnjackoj.Zbog Tudjmanove manipulacije imate umjerene Posavce i radikalne Hercegovce.
3.278.908 umiljatih ovaca za sisanje koje na zvuk zveckanja oruzjem postaju bijesne dzukele zedne krvi!
Da bi sprijecili radikalizaciju u FBiH ne smiju se borati niti HDZ niti SDA. Ali kako cemo to nasem narodu objasniti? Pametni Hrvati i Bosnjaci u FBiH ce za predsjednika glasati za Komsicevu stranku, a ostale glasove ce dati drugim nenacionalnim strankama. Najveci problem je sto samo preostaju Komsiceva stranka te SDP. Ali opet, bolje i pljackaski SDP nego HDZ ili SDA.
narode pametnije birajmo ove godine !
budala ostaje tamo gdje je rodjen a pametan ide gdje mu je bolje Za dvije godine duplo manje stanovnika samo nek ostane familija od SDA da se množe
...spiskajte vi šta oćete al sa moje ime nećete :)
Vala moje hoce,al cu dodat kockicu i glasat za Jennifer Lawrence :)
3.278.908 ovaca
Otkud znas da su svi ovce????Neko ce crtat karikature na listicima,neko izmisljat kandidate iz crtica,igara i slicno.Ne seri!
Dole HDZ, SDA i SNSD!
3.278.908 budala koje ce vjerovatio nacionalistima.