Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHHAHAH kakav idiot. Pa nije ga BiH osudila vec EU i Hag. Idiot.
Sta drugo ocekivati u ambasadi BIH, kojom rukovodi konzul Luka Dzolan, inace cija je jedina aktivnost za vrijeme mandata u minhenskom bh. konzulatu bilo prisustvovanje misi Alojzu Stepincu! Da je puste srece, doticni bi se odmah ogradio od ovih natpisa i dostavio bh.javnosti kopiju policijske prijave, u kojoj trazi da se pod hitno pronadju i uhapse oni sto velicaju nosioce dokazanog Udruzenog zlocinackog poduhvata
Jos malo pa ce Hrvati mrziti BiH vise nego mi . Ipak ...kad bolje razmislim.. toliko ipak nece .
Slobodan Praljak heroj koji je branio svoj narod od Islamskih Terorista takozvane Armije BiH
@franzpraljak baš kao I general Karadzic. Nit su putovali u tudje zemlje nit su vrsili agresiju već su branili svoju djedovinu!
Naravno branili svoju zemlju od islamskog terorizma. Dok su u takozvanoj Armiji BiH bili Islamisti iz raznih Islamskih kozojebina. Primjer je jedinica El Mudžahedin zar ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zločinac je spreman svoje usrane gaće svugdje da pokaže, je li to možda misli da će ga Švajcarci ili bilo ko drugi podržat za ovo, ustvari taj i ne misli, jer nema čime da misli.
pa ustaski dijasporci su najgori ...svica da je ono sto glumi da jeste 5 godina ili protjerati ih ako imaju patrioti hrvatski pasos uopste
ne znaju ispravno ni ustasko U napisati. nisu ni ustase sto su nekad bile, eh, eh
Hrvatska-zemlja koje nema. Pa i ime su joj dali Madjari. Stare su to sluge i robovi.
Sta drugo ocekivati od naroda ciji pripadnici velicaju i podizu spomenik teroristi koji je osudjen u USA. FUJJJ Biti zlocinac je izgleda nesto kod njih u krvi. Neki defektni gen.
Džematlijsko maslo da optuže druge, zaboli neka stvar hrvate za bih i u Švicarskoj i bilo gdje u Evropi
@_ja_, al bolje i da šaraju nego da se raznose
Svim silama zele da ne budu balkanci ali dzaba je. Hrvati su poznati kroz povijest kao balkanci zlocinci.
Tuga i jad,ljudi hljeba nemaju da jedu oni se prepucavaju,šaranje po zidovima i slično,primitivizam vlada.kad će se doći pameti...još po Bernu...aaa biti gdje si
Ma bravo glupani jedni. Sami sebe ukopavate. EU ce vas proglasiti nepozeljnim osobama. Kockate se i sa Sengenom. Ma bravo glupsoni zadojeni.
Hrvati, nekad prividno civiliziran narod.
Maloumni,mozgovi ustaskih zlocinaca ,odnosno,ANTE PAVELICA,izdrkanih kopiladi.
Razmisljam da pocnem praviti lozu… zvacu je "praljkovaca"
Dobro, i?