Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1997 godiste !!! pa dijete drago zivot pred tobom a ti ga unistavas ! kako im uspiju isprat mozak nije mi jasno nikako
Koji mozak..
Nacionalnost
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Vratiti u Siriju prvim avionom.
@budalepoturcene Srbe na vrbe..Srbi smrde!
@HerrcegBosnaPonosna Živjela Grabovica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
posmrko 3kg kokaina dok je dosao na red na salter
Ovaj momak je bio jako loš,nepouzdan i neprofesionalan terorista cim je dozvolio da ga uhvati "SPOSOBNA" granična murija!
hahaha covjek posmrko 3kg kokaina dok je dosao na red na salter
Allah ponizi dubravka čamparu i njegove šejtanske sljedbenike i na ovom i na onom svijetu i iskušaj njega i njegovu porodicu teškim iskušenjima koja neće moći podnijeti. Amin!
Eto SIPA pred vratima lave..
da tebe i slicne, Allah sto prije sebi pozove, molim se usrdno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Allah ponizi dubravka čamparu i njegove šejtanske sljedbenike i na ovom i na onom svijetu i iskušaj njega i njegovu porodicu teškim iskušenjima koja neće moći podnijeti. Amin!
Kakva groteska, sad su svi kao "iznenadjeni", a dok su ti isti dzihadisti pristizali u hiljadama da se bore protiv Srba i Hrvata tada su bili slavljeni kao braca i buduci uzori. Da bi decenijama posle sukoba i dalje bili finansirani i protektovani od strane bosnjacke politicke elite za vlastite interese. Cinjenica je da su Bosnjaci bili medju najsekularnijim muslimanima u svetu, ali i da je proces islamizacije istih u punom jeku. http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-33345618
@krilnik Šta ima novo bijedo ustaška?
unakrst mu serijatski odsjeci nogu i ruku pa ga ispitati preventivno sve
@klistiranje Bravo idiote!
vracen sa aerodroma nije imao ovjerenu kopiju rodnog lista
Cetnike iz Sirije ne kaznjavaju kao ni cetnike iz Ukrajine
Achmed the Dead Terrorist
Silence..............IIIIIIIII kill you
@mirrorce ..............u r an infidel
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
e bude li i ovaj debil dobio samo jednu godinu zatvora od naseg suda ko onaj debil nedavno onda treba sudiju osudit za pomaganje debilima
To je kad covjek zaslijepi pa slusa one sto predvode religiju to je stvarno bolest
97 godiste. Pa moj sine, koji te djavo nagovorio da se pridruzis takvim budalama? Nadam se da ce te Bog uputiti i da ces viditi gresku svoju i saznati da nikad se nisi borio za nesto dobro nego samo zlo i teroristicke ciljeve IDIL-a.
A gdje mu je porodica? Ostavio je tamo? Koja retardusa stvori porodicu s njim i dopusti da ih odvuce tamo? Njima fali po 20m3 daske u glavi ocito.
@otkos Lijep ko komšija, pametan ko mama
1997.godiste.... Boze sacuvaj...:
Pa cudno mi je... Da tak mlad covjek bude zaludjen takvim idiotlucima...
@otkos Ma znam sve ali opet... Sa nepunih 20...biti uopce nesto involviran u vjeru mi je beze, a kamoli u terorizam... Ali kak i ti rece... Nismo svi isti 😀
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta djeca rade sama na aerodrumu??Moze li neko da mi objasni??
Idu u Siriju,ljeto je na more malo..