Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..nemoj te srat', čojk mi poNjeo brajtling😂😂😂😂😂😂gdje mogu preuzeti😂😂😂😂
"Koristeći se stacionarnim skenerom "Smith & Heimann" doniranog od Vlade SAD putem programa EXBS, " sponzorisan clanak xD
..nije, nego su cuku odveli na vakcinu 😂😂😂😂😂😂
Smješnan članak, ko i sve u ovoj državi.
Gospodin sa stilom i parama, plati kaznu, porez i PDV i njegovo opet.
bolje da donira pare siromasnima u BiH ili u Alepo ko Dino
Veliki uspjeh !!! Hajde skenirajte KEMALA Č. !!!
3 torbe. 3 sata i 3 parfema predstavlja krijumcarenje haha
vjerujem al ko ima kes kupice sebi tissot breitling rolex nece sigurno fossil .. vidi se da je covjek sacuvao u originalnoj ambalazi
ne smijes sebi vise ni sat dva kupit odma krikumcarenje ccc
morat cu sad u avonu da narucujem
Novinar koji je pisao clanak ocito je sebi sam diplomu pravio!!!!!
Pravilno ! JP aerodrom je javno preduzeće a ne kuća ! ! Osim, ako uhvaćeni nisu švercovali za sebe, što mudro reče ALija !! U tom slučaju trebaju biti što reče novi Predsjedavajući ANSA Mandal, UPUŠTENI na slobodu ! :)
Kako neko ovako glup ispadne. Ako si prijavio povrat u Srbiji, onda znaj da ce iz Srbije javiti ovima u BiH da ti oni naplate. I obrnuto.