Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovječe,koji monstrumi i psihopate...Užas!!!!
@Velez4za Tačno i ja sam tako razmišljao kada sam čitao o zapačjenim srbima u kućama i štalama od strane prvih komšija muslimana. Eto nekažnjeni zločin osvetnici uzeše za pravo da oni kažnjvaju. Dokle tako?!
@1Subaras o zapaljenim
Kmeeeeeeeee.....
Dobre duse drage.Tuga golema a svijet samo suti i kao pravi se pametan.Neke kvazi presude se donesu i zamazu oci zrtvama,besmisleno je i polemisati
Uvek neko pretekne
Zali Boze koga nema.
Top komentar na ovom clanku "kmeeee"???!!!! A bolesnog naroda boze sacuvaj ... cccc
Nacipnalost im je Pravoslavci chetnici.
Hoce li ovi iz Prijedora da i tamo Baklavu, halvu i limunadu dijele? Koji smo mi idiotiiii!!! "Limunada Boza Tulumbe Baklaveeee nek narod pregrizeee dok padaju glave"
nije mi jasno kako ovi sto prave kuce okolo mogu spavati u tim kucama, zar ih ne proganjaju duse ubjenih, spsljenih ljudi ....a da ne govorim o onima koji su to izvrsili, kako oni spavaju...
Да,јест гнусни злочин. А треба поменути и друге па и оне над Србима. Нисам написао АЛИ већ А. Да буде јасно