Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaha aj što vas srbi yebu, al što uši zavrću!
MVP zatražilo izjašnjenje konzula Brane Pećanca u vezi s proslavom Dana RS ------------------------------------------ Drugim rijecima, Lagumdzija pitao Dodika sta da radi.
Jao šupljiranja i pred-predizbornog hajcanja ljudi...MRŠ !!! UŽAS Ne shvatam šta je problem da konzul BiH obilježi dan RS-a ?!?! Jel RS entitet u BiH? Jeste. I šta je problem, ne kontam ?!? Čovjek dolazi iz RS-a, postavio ga tu SNSD, a na to ima pravo jer je dio vladajuče kolacije. Šta su kontali i MVP ?!?! Da će otići na mevlud? Po meni je sve OK, ako nije prekršio zakon i pravila MVP službe. Ako jeste...onda se zna procedura. A ako neko konta da ovo piše neki nadubudni provokator iz RS-a...e pa nije tako. Proveo sam čitav rat u opkoljenom Sarajevu i tada najebao žestoko. Na vrh mi je glave...ljudi koji osporavaju RS...a ti isti su potpisali Dayton !!! Pa koji ste ga k.urac potpisivali i prihvatili RS? Stoko glupa !!! Sad skontali da su se zayebali i yebu nama ostalima koji nismo ni krivi ni duzni svaku moguću koncepciju. MRŠ !!!
A jel problem kada u Briselu Kanton Sarajevo proslavlja svoj dan a tu bude i predstavnik Misije BiH pri EU?
Treba ovoga konzula u zatvor pod hitnom postupku. Slaviti dan genocidne je zlocin sam po sebi...
Aj ga malo pipni
Ma blentav narod da to moras traziti po svijetu da nades nesto slicno. Ali razlog je sto se jos nalaze sa ljeve strane drine, a ne kao sto je Hrvatska sa bagrom rascistila...
nema razloga da trazi izjasnjenje, srbi su dobili drzavu u drzavi, dok bosnjacima genocid niko neprizna, zbog truhle politike vladajuci stranaka
istina
"Putem medija saznali" :D Pa vi nemate pojma šta vam rade ambasadori. Republika Srpska je suverena i priznata Dejtonskim sporazumom kao konstututivni dio Bosne i Hercegovine, i ne znam sad odjednom otkud toliko frke oko proslave Dana Republike Srpske?
ali kojim je putem priznata i šta su rekli da će biti ako se ne potpiše sporazum?
parker pa?
Brone Pećonoc
cuj izjasnjenje!? pa zar ima ikakvog normalnog objasnjenja? to po kratkom postupku razrijesiti duznosti!!! da mu mozda nisu pistolj pod vrat stavili i rekli sad se slavi?! ma daj!
Sta ovaj dodje Necku Pecancu :D
rod izmedju dva koljena! :D