Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja sutra idem na more. Prvo svracam u Jablanicu kod Gojka na meso, pa kod Mahire na masazu. Mahiri nosim zaporak, ja oce ga mahira oglabati , jadna li joj majka!!!
Jeste bio nostrificiran 3 godine kao "diplomatsko osoblje", ali bez ikakvog portfelja - što je samo drugi izraz za špijuna. Klasika. Špijuni marš iz Bosne!
SVE ŠIJE / ŠPIJE TREBA ISTJERATI IZ BOSNE! BEZ OBZIRA DA LI SE IZJAŠNJAVAJU DA SU PRIJATELJSKE ŠIJE / ŠPIJE ILI NE. U RATU VRIJEDI PRAVILO DA SE ŠPIJUN UHVAĆEN U CIVILU ZA KAZNU VJEŠA! DOBROVOLJNO SE JAVLJAM DA IM IZMIČEM STOLICE ISPOD NOGU! ŽIVJELA BOSNA NAPOLJE SA ŠPIJAMA!
Još jedan šija/špija, treći u zadnjih par mjeseci. Kakav je to "prijateljski narod", koji toliko špijunira po Bosni i Hercegovini? Još je čudnije da špijuniraju po državi u kojoj nema ni javnih ni tajnih nuklearnih postrojenja, nekog "sofisticiranog naoružanja", nismo susjedna zemlja pa da smo "potencijalni suprnik". Sve ovo dovoljno govori da su nam iranci "prijatelji" na riječima, a ne na djelu. Prijatelji se ne špijuniraju, već eventualne nesporazume rješavaju dijalogom.
Nema kakvih pritisaka. Sve i da vrse pritiske, BiH ambasada u Tehranu ne moze niti na bilo koji nacin uticat na ***rtaciju ilegalnog useljenika u zemlju. Volim Iran i iranski narod, ali treba bit posten i realan, ne moze se bas radit sve kako kome padne napamet. Mozda jesmo nefunkcionalni, ali treba i nas nekad postovat, a i mi nekad pokazat zube - makar i krezave.
Deportacija je logican slijed nakon otkrivenog ilegalnog boravka u bilo kojoj drzavi ;)
je ko ovaj pilot?
Deportacija odmah ali sve u skladu sa zakonom svakako