Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MVP Rusije: Odgovornost za državu prepustiti narodu u Bosni i Hercegovini ------------------------- Naravno, organizovati referendum pa neka BiH prosta natpolovicna vecina odrediti hoce li se ici u NATO i hoce li se Kosovo priznati. A ne kao do sad, ne mogu se dogovoriti, bude kako manjina hoce.
Zasto da bude kako manjina hoce. Vecina u ovoj zemlji zeli priznati Kosovo, manjina ne zeli, zasto se Kosovo nije priznalo?
Rusi lažu, to je u tom 'pravoslavlju' izgleda normalno. Nikad nikome nisu bili prijatelji.
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Ruse poštujem a od zapadnih ljevičara mi se povraća
Khhhhhh, narodu, kakvom bre narodu?! Teokratija bato, i život po Božjim načelima i pravilima.
Citam i ne vjerujem koliko balvana na klixu ima ljudi lepo govore i ne mjesaju se u izbore a ovi sda kolci samo pljuju
podrška za Željka Komšića !!! smrt fašizmu !!!
Balija Komšić će Bošnje u crno zaviti, samo polako. Cijela Europa već prezire islam a vidjećete gdje će vas Komšo odvesti...
@cafircugetina sto vam je krivo sto HDZ ustase i nakon 4 godine sjedose?
Cim Rusi nesto hvale, odmah znas da prava istina stoji obrnuta za 180 stepeni.
ne voli to boooznjoo. bolje nek neko dodje, okupira i vlada, booosnjooooka tada ne boli glava, mirno spava. vako jadan kad se on pita uvek ze zajebe
Kad bi vi malo zauzdali svoju marionetu i igracku mozda bi narod bih i imao neku sansu
a mozda je problem u vama?