Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta, napisali svako svoje ime, prezime i datum :D
Ne znaju svi datum, na selima se to nije upisivalo prije...
@Glupan98 nije se znalo ni potpisati..
Hoće da prođu šesticom.
nama bi odgovarala pitanja sta ima kako ste- hvala dobro smo kako ste vi i tako to...
Gledajući dio upitnika koji sam dobio od prijatelja i primjer odgovora Srbije, vidi se da ni Srbija nije u trenutku apliciranja za Kandidatski status imala ništa bolju situaciju od BIH, ono bar kada je u pitanju taj dio upitnika.
dje ima na netu da se pogleda ovaj upitnik?
@Mirnelica Nažalost ja ga vidio samo iz tuđih ruku tako da zaista ne znam. Možda da pogledaš na stranici Direkcije za Evropske Integracije DEI.
Da li svaki narod šalje svoj odgovor na svom jeziku i pismu , pa EU treba da samo izvrši najteži dio posla objedinjavanje oprečnih odgovora ! :))
"...te je istaknuto da nijedno pitanje ne predstavlja poseban izazov" ne samo da smo najljepši, najsposobniji, najpametniji i najkuratiji nego smo i najbolji u odgovaranju na kojekakva pitanja! ono o čemu bi drugi razbijali glavu, mit to radimo klizeći... SKY IS THE LIMIT
Uvijek smo u ovoj zemlji imali spremna sva pitanja na bilo čije odgovore ! :) Da li to svaki narod šalje svoj odgovor na svom jeziku i pismu , pa EU treba da samo izvrši najteži dio posla objedinjavanje oprečnih odgovora ! :))
@dug ima da se syebu od našeg "lahko ćemo" i "nema problema" stava ;) ne zavidim prevodiocima koji njihovo škrabanje trebaju pretvoriti u nešto smisleno!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)