Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni u Sarajevo, malolljetnici kradu pare sa nozem i cak vas zatvore zbog samoodbrane :)
Kao da imam pare da bilo gdje idem
A TO KO FOL KOD NAS SIGURNA SITUACIJA
Ja što se MVP na čelu sa Zlogumdžijom brine za geađane BiH. Ma samo nam ova informacija nedostaje, ostalo je sve potaman. Aferim
Inače strašno puno putujemo.Ja lično tek nakon sedam godina bio na moru.Dalje od Počitelja nisam otišo.Ova obavjest je kao da živimo u zemlji gdje teku med i miljeko,a ne u BiH.
SVE NAŠE MUSLIMANSKE ZEMLJE U KOJE NESMIJETE PUTOVATI. POKAŽETE IM O.S.U.N.Ć.E.N. K.U.R.A.C. A ONI VAM ODSJEKU RUKU U ZNAK MUSLIMANSKOG PATRIOTIZMA. ZATO JA I ŽIVIM U NJEMAČKOJ.
A SRBIJU STO ONA NIJE NA TERORISTICKOJ LISTI?
BOSNJACI ! \'\'Putujte u Tursku, to je vasa mati, Turska ce vam svima bratsku ljubav dati. Vi ste Turska celjad, il\' Turska halasa, vi ste njezin sevab, jer je ona vasa. Manite se crnih, ili Arapije, okreni -obrni, u Tursku se smije.\'\'
Sta ba oni imaju da upozoravaju, sve kulturne zemlje zapravo ne preporucuju da se putuje u Bosnu. hahaha Ovo je komedija.
a sta je sa Bosnom, meni ukrali auto, nisam morao ici u Bugarsku
Ja sam to čuo od Amerikanaca kad su bili na ljetovanju. Da se ti ne javljaš od tamo, preko bare? Kako se tebi čini, da li oni većinom tako misle i jesu li ove priče o ograđivanju zidom u nekoj vezi s tim? Ako vide Bošnjaštvo kao dijagnozu, onda priče o zidu dobijaju smisao. Znači da hoće da prave karantin!
Bosnjak nije nacija, nego dijagnoza
Bas sam nesto planirao u Alzir ovog narednog ljeta, kazu pala cijena orasima... .Al\' avaj, propadose mi planovi
Za putovanje u BiH trebaju vakcine, a za putovanje iz BiH vize.
Sandžaklije su državljani Srbije. Prema tome, slobodno se vrati kući.
Jedino gdje još mogu bez viza je u RS, ali ne zadugo.
Ne vjerujte ovoj kjafirskoj propagandi. Nigdje nije ljepse nego u nasim muslimanskim zemljama Pakistanu, Afganistanu, Iranu, Iraku, Maroku, Egiptu...