Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj sa Rusijom o EU, o majku vam jrbem
Potpisanim planom konsultacija između Ministarstva vanjskih poslova Rusije i Ministarstva vanjskih poslova BiH predviđeno je, između ostalog, održavanje konsultacija u oblasti političkih i konzularnih pitanja, evropskih integracija i pitanja dnevnog reda Generalne skupštine BiH. ----------------------------- OVO PREDSJEDNISTVO NIJE JEDNOGLASNO USVOJILO, PREMA TOME, NE VAZI? MANJINAC NE ZASTUPA VECINU. CUJ DA BIH PITA RUSE U VEZI DNEVNOG REDA GENERALNE SKUPSTINE BIH?
BAKIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE? Opet Bakir lijencari, a iza ledja mu sad frljavi vlah predaje suverenost BiH u ruke Putina? Frljavi za svaki korak vanjski mora pitati predsjednistvo, prema tome, Bakireeeee imas nesto da nam objasnis, kako je to frljavi pored tebe predao suverinitet BiH u ruke Putinu?
Kako inace tip Crnadak, koji predstavlja 28% (fiktivne, stvarne je puno manje) populacije ima obraza otici u Moskvu i u ime 100% BiH populacije potpisati nesto?
tko ce biti novi Ministar u MIP/MVP ... crnadak nece vjerovatno, mozda Slucajni prolaznik, nesto se iza brda valja..
naredio baba erdogan da se pita putina hehe
zaato rusi nisu dolazili kod nas na konsultacije oko npr. Krima
hahaha pa našli ste s kim se konsultovati...
Jesu ovi ljudi normalni! Ko ga je ovlastio!