Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde bre, lepo me lazi kakvi napori. Niko nista ne radi, ajmo opet jaja pod bubrege, navukli novinara da napise clanak. Nesposobna drzava nije mogla izvuc ljude iz Ukrajine a tek ove iz Palestine.
"Posl'o me Abel sad"je zamjenilo "posl'o me Asim"
Sta ga spašavate? Poslajite mu račun nek plati troškove sto je osoblje iz ambasade dolazilo po njega na granicu. Mali hamasovac i vehabija
Tziganska PIŠTA,
Ahmad Shehada 2007 godine protjeran iz BiH... Potrazite na Google i ne krivite Egipćane
Konaković, kao magistar sporta i tjelesnog odgoja, može biti član uprave nekog sportskog kluba, trener, terapeut, asistent na fakultetu ili ono što se najčešće dešava NASTAVNIK FIZIČKOG ODGOJA i u tome nema ništa loše. Ovaj čovjek nema kompetencije da bude MPV i stavrno mi nije jasno kako njegova pojava ne vrijeđa inteligenciju normalnim ljudima. Ne moze on ozvuci ove ljude. Nek im je Bog na pomoci
On je bruka podmetnuta MAČORČINA GALAMDŽIJSKA.
Konakovic Cirkus prica za sebe. Samo glup covjek moze podrzat bilo kakav rad ovog covjeka.
Konakoviću smeće lažljivo nesposobno. Sve vam je fejk, sve reklama, promocija. A narod nasjedne na priču. Mi smo gremlini koji neće politički sazreti za još 100 godina. Ako budemo uopće tada i postojali.
Posl'o me Abel sad je zamjenilo posl'o me Asim