BiH
11

Muzurović se družio sa članovima NVO altruista Svjetlo

FENA
Nekadašnji trener Fudbalskog kluba Sarajevo i reprezentacije Bosne i Hercegovine Fuad Muzurović, zajedno s prijateljima, nogometnim trenerima Dževadom Klačarem i Almirom Smajićem, te sportskim komentatorom BH radija 1 Salihom Hadžialićem, družio se danas sa članovima NVO altruista Svjetlo.

Druženje je upriličeno u okviru programa koji je NVO altruista 'Svjetlo pokrenuo u oktobru 2013. godine "Na kafi sa poznatima...", a koji ima za cilj upoznati mlade s umanjenim sposobnostima s poznatim ličnostima koji su postigli uspjehe u svom poslu.

  • Drago mi je što sam pozvan na ovo lijepo druženje. Na ovaj način želimo i pozdraviti naše nogometaše koji će nastupiti u Brazilu i poželjeti im sreću. Zahvalio bih i Nogometnom savezu BiH, kao i klubovima Sarajevo i Željezničar koji su dali podršku ovom projektu", izjavio je Muzurović.

Članovima NVO altruista Svjetlo uručeni su pokloni Nogometnog saveza BiH, te fudbalskih klubova Sarajevo i Željezničar, kao i slatki paketi kompanije Kent.

Programom "Na kafi s poznatima..." NVO altruista Svjetlo želi potaći mlade s umanjenim sposobnostima da vjeruju u svoje mogućnosti i da budu uporni u ostvarenju snova.