Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitajte ga jel platio dug Opcini na ime kirije za poslovne prostore koje je dobio u najam? Sve postenacinje na racun budzeta i građana, fuj. a u sekundi klepe desetine hiljada KM.
G. Muzur je jedan od vrijednih, mladih i pametnih Sarajlija. Broj turista su rezultati rada koji treba da pokazu i da svi ponosimo njima ! Hvala Vladi KS, Premijeru i TZ ! Ponosni Sarajlija !
A i ti Hrasnicki Seljacicu sviras qrcu ko i svaki SDA UHLJEB UHLJUP I LOPOV ebbes turisticku zajednicu koju ti i onaj svrakicev rob vodite...
28 000 turista i 50 000 nocenja. Zamislite koliko naroda radi od toga. Aerodrom Taxi Hoteli restorani butici.. .. I opet se neko nadje da kritikuje. Samo naprijed !
I opet vam kriv SDA. A nevidite sve dobro sto ta stranka i ova vlada rade. Izadjite malo vani i uzmite pauzu od kompjutera i telefona.
@federalac2000c sve si u pravu osim za ovo narod se buni Narod se buni samo preko komentara nista konkretno
Turisti dolaze, gradjani odlaze a političari ostaju!
Da mi je znat odakle su ti turisti???
Strina pustila vodu