Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi profesorke što se još uvijek dobro drži :)) A muzej je stvarno divan.. bogatstvo naše Prve !!
Jedan je kvisko! :D
ovaj što stoji,iz generacije 1884/85 isti Džeko:D
Sineeeee mojjj kvisko najbolji profesor ikad
Narode hoćemo li ćutati?
Veliki pozdrav za legendu i najvećeg sina SFRJ!
Najveći SIN!
Jebo te tvoj nick!!!
Ovo ti je drugi minus,to se zove jedinica
Napredak u krasnopisu, gombanju, pjevanju :)) Je l' ova profa još traži svesku s tezama za svaku lekciju? :D
to je bilo pravo Sarajevo, Gavrilo, Ivo Andric, Prelog, neko spominje cak i velikog Srbina Mesu, ali i hrabre Sarajlije koji su 92-e branili delove neke delove Sarajeva dok su druge pokusavali da oslobode od sandzaklija, vehabija i 100% pravih bih patriota"mudzahedina iz Avganistana", kao sto je kako kaze ovaj balija Scirea sin profesorke matematike "Zivojinovic"ili profesor Slavisa, bilo je takvih primera jos dosta, ta skola danas sama po sebi zbog takvih Srpskih velicina sto su se skolovali u njoj predstavlja jedan od najbitnijih spomenika na teritoriji koja je ostala u okvirima Muslimanskog dela Sarajeva!
karino.balo vic1042 Pošto se približava-Dan planete zemlje,bilo bi dobro iz ekoloških razloga da nas u ŠEHERU poštediš tog svog SMRADA iz šumske!
'Mnogi učenici i profesori bili su antifašisti' - a jel ovdje ubrajate i profesoricu matematike Radmilu Živojnović čiji je sin antifašista i pilot JNA 1992. u MIG-u probijao zvučni zid iznad Sarajeva, profesora Slavišu, antifašistu obrazovanog na Vracama (Milicija) koji je odmah po izbijanju rata otišao na Pale i postao četnički komandir te prozivao bivše kolege i prijetio im, da ne nabrajam dalje te vaše bajne antifašiste? Manje demagogije i SFRJ šupljaka, više istinitih priča molim, današnja omladina ima pravo na to!
To da je mali grahovački terorista Gavrilo pohađao ovu školu je laž, a ko je izmislio i zašto to ne znam. Za ideologa svih srpskih terorista i Stojadinovićevog ambasadora kod Hitlera znamo. A to što su Meša i Prelog i mnogi drugi velikani pohađali Prvu to je valjda manje bitno, mislim ko su Meša Selimović i Prelog u poređenju s jednim takvim gigantom poput grahovačkog seljačića/teroriste koji nije ni pohađao ovu školu. I nije Sutomore nego Sutorina 'izuzeta' iz sastava BiH - za kafanskim stolom. Moja draga školo, nisi ti danas ni sjenka onoga što si nekad bila :(
Andrić i Prelog, Meša je završio Mešu :D
@EnemyOfGod00 - I stand corrected za Mešu. Uglavnom, pored svih velikana koji su išli u tu školu spominjati teroristu gavrila koji Sarajevo očima nije vidio prije atentata je u najmanju ruku žalosno.