Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-Yedite g.o.v.n.a.............. ,posebno ovi u prvim redovima ........gdjeste bili kad je pucalo.
svaka čast!!! ovo smo dugo čekali, nadala sam se da će Vlada ili neko drugi napraviti jedan DVD baš sa ovom svrhom, a eto dobili smo još bolje i kompletnije. Veliko HVALA autoru i svim učesnicima u izradi projekta.
Lijepo Lijepo Pravite nesto sto ce porpast u godinu dana A skate park rusite Modernu Kulturu rusite Svaka vam cast ocigledo vam nije dosta football-a Bravo.Sve Njagore zeli u izgradnji...Nema nista protiv toga netreba se zaboravit ali imate 2 muzeja koja su propali (bruka) a vi pravit novi umjesto nest da povodom 6 aprila uradite tu nesto da ga spasite ne idemo pravit nesto jer namam trebaju pare iako imamo plate preko 2000 km (pa moramo i mi krast ) Bravo Svaka vam cast Glupa....
Pojavio se vec na youtubeu dio tog videa koji ce se veceras prikazivati: http://www.youtube.com/watch?v=LXQDqiTHly0&feature=relmfu
Ljudi već komentarišu a još ništa nije ni prikazano. koliko sam ja shvatio tek će večeras u 21:00 biti odrađen taj mapping na kojem će biti prikazan muzaj ili šta već. Ali klasično za nas, svi forumaši već seru a ništa još nisu ni vidjeli.
eeee, Boze dragi....vise od pola mjesta prazno...
dana i nebo plaće sa nama!!! neka je rahmet dušama poginulih boraca i nedužnih naroda - civila koji su život ostavili u u najvećem krvoproliću na EU prostorima poslije 2.svj.rata. el fatih!
@SRB-IN; @realista; @M.N; @mevlid, @pravo; @Oj livado; @77; @Bili Piton; @mito; @MaliDraza; @mujezin; @kiro \"Od o ti ženskinja bez razlike stanja i mladosti, Turci birali su najbolje i najlepše Srbkinje koje su im se dopadale pa su s njima pod ladnicima, ladovitim grmovima, i lisnatim šumarcima, ležali, valjali se, grljili i javno na sramotu pred Očevima, braćom i Muževima, sa nesrećnim Srbkinjama blud u sred belog dana provodili- Ovakva grozna tiranija Turska po svoj jadnoj Srbiji carstvovala je...\" A ravaku je uzivala :) Voli ga primati po sumarcima u Sumadiji to je cudo jedno ;) Pusa od Turcina ;)
Praviti neku storiju o nekom mjestu, vremenu i patnji je \"drugi par opanaka\" u odnosu na one koji su to sve preživjeli. Gledajući ove fotografije, jedino za druga Živanovića mogu tvrditi da je njegova porodica cijeli rat provela u Sarajevu. Nažalost, i sam sam preživio taj pakao, ali mi to niko ne računa za dobro. Došle neke junoše, provincijalci, seljaci,papci, hapci, zadržali sve ono što su tamo negdje naučili/stekli i misle da od njihovo dolaska u Sarajevo počinje i istorija/historija svega na svijetu. Dalo je civilizacija i urbanizacija !?
platite za ovako nesto http://www.youtube.com/watch?v=qQNxQH17wiM a ne za posrani photoshop. koliko li ste samo novca bacili za tako tehnicki bjedan projekt
Prijatelju vrijednije 30% BiH koje je naše nego ostatak sa Šipovom, Svinjarevom (Srpcem), Istočnim Drvarom, Prnjavorom, Kalinovikom, Sokocem zajedno. To je kao porediti Manhattan sa životinjskim rezervatima po Africi.
Svaka čast! Ovo je jedna od boljih stvari urađenih poslije rata!
Mi smo najbolji bili i najhrabriji samo kako zavrsismo na 24%
NATO je spasio Srbe a ne ABiH jer su Srbi iz BL već napustili BL. Intervencija je zaustavila nalete ABiH koja je u tom trenutku bila najjača od početka agresije na BiH.
Sjecam se kad su 200 vlaskih mladica krenuli na juris da zauzmu sarajevo, ni jedan se nije vratio ziv :D
@sa Sjeti se oslobadanja trebevica kad ste skakali u provalije da vas Bosko ne dohvati Meni omiljena kad ste se postrojili u kasarni marsal tito a granata dolece medu vas ruka sr granatdziji pozlatila