{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mustafa Resić imenovan za direktora Parka

30.4.2012. u 12:22
0
10
Mustafa Resić imenovan za direktora Parka
0
Mustafa Resić imenovan za direktora Parka
Mustafa Resić
Mustafa Resić je od ponedjeljka novi direktor KJKP Park d.o.o.Sarajevo. Odluka je to Nadzornog odbora preduzeća Park koji je na 3. redovnoj sjednici prihvatio prijedlog Komisije koja je provela konkursnu proceduru za izbor direktora, te imenovao Resića za direktora koji će naredne četiri godine rukovoditi preduzećem Park.
Mustafa Resić, po zanimanju diplomirani pravnik, javnosti u Kantonu Sarajevo, ali i šire, između ostalog, poznat je po obavljanju funkcija zamjenika načelnika i načelnika sarajevske Općine Stari Grad, te vijećnik Općinskog vijeća ove općine, ali i Gradskog vijeća Sarajeva.

Prema Programu rada koji je Resić priložio, preduzeće Park u narednom periodu svoj rad bazirat će na unapređenju i novim estetskim rješenjima uređenja zelenih površina i hortikulturnih sadržaja u Kantonu Sarajevo, povećanju i proširivanju vlastite palete hortikulturnih proizvoda (cvijeća, ukrasnog grmlja i drveća) u rasadnicima u Nedžarićima i Sokolović Koloniji, ali i intenzivnijoj i kontinuiranoj saradnji sa građanima s ciljem podizanja ekološke svijesti i čuvanja i održavanja gradskog zelenila kao javnog dobra svih stanovnika Sarajeva.

Rešad Pašić, dosadašnji direktor Parka, ostat će u Preduzeću kao savjetnik direktora.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: