Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cinjenica je da Federacija nikad nije imala goreg ministra poljoprivrede od ovog Lijanovica i da je sve sto je uradjeno da sada i isplaceno, opet zasluga premijera Niksica, koji radi i svoj i njegov posao. Ali doci ce i Lijanovicu kraj, dosta je krao novac od podsticaja.
Naravno,ujedinjenje bilo koje vrste dovodi do prosperiteta, da smo ujedinjeni i na nivou drzave vidjeli bi rezultate. Podrazvam stranke koje promovisu ideju o slicnosti a ne one koje nas tjeraju da gledamo samo razlike. Nadam se da ce mladi promijeniti stvari raspoznavajuci koje stranke vrijede glasa¨!!!
Ovi poljeprivrednici napaćeni treba da odu do ministra Lijanovića, dosta je više tog lopova koji ne radi ništa konkreteno, a pokrade sve živo!!!