Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolko su mu evrica dali za ovaj projekt ? To napisite .
Moramo izgraditi odnose sa Jevrejskim narodom, nisu svi Jevreji zločinci i cionisti a znamo da njihova prošlost puna progona, mržnje i genocida.
Pa vi niste svjesni sta ste sebi dopustili... Da vam Bakir vodi neki seminar... Taktika kako uzeti se trenutno realizuje...
Izetbegovic zlo koje se u 200 godina jednom rodi,samo pogledajte njegovih lazi i obmana,ma ovo je sigurno neki parali projekat u pozadini dok on ovako istupa.
Mi smo postali taoci jedne rušilačke, koristoljubive i korumpirane politike, u kojoj nema nikakvog senzibiliteta za njihove vitalne potrebe. Na kraju, vrlo je uočljivo i to što je na djelu jednonacionalna politika, u kojoj, očito, nema mjesta za sve građane ovog Grada. Na žalost, vrlo je indikativno da u čitavoj masi novoimenovanih dužnosnika nema niti jedno nebošnjačko ime.