Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim Allaha da nam da zdravlja,srece,bereketa,ljubavi,bogastva da pomogne svima ugrozenim u svjetu...AMIN...☝️🤲
Amin. Ali treba znati da je vazna svaka neparna noc u zadnjoj trecini Ramazana. Ne mora znaciti da je objava Kur'ana pocela 27. noc Ramazana nego u jednoj od neparnih noci zaednje trecine, dakle moze biti 21., 23., 25., 27. ili 29. noc Ramazana. Uglavnom najcesce se uzima da je to 27. noc Ramazana. Molim dragog Allaha dz.s. da svim muslimanima i muslimankama ukabuli post, upise kao dobro djelo i pomogne ih i na ovom i na onom svijetu
Amin
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nek nam se dragi Bog svima smiluje i oprosti nase grijehe iA. Amin!
I na pravi put uputi, a ne na put onih koji su zalutali ili na koje je njegova srdzba spustena.
Amin
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Lejletul-kadr se trazi zadnjih 10 dana ramazana svaku neparnu noc 21.23.itd al bosnjo svoj islam uvodi pa 27 stavili ko lejletul kadr al ne mozes ti to kad je tu zatupljenjo
Biti iste vjere kao i Bakir, Fadil i sl je isto kao da predjes sa Mercedesa na stojadina:)
Ovaj naslov do zareza je vijest. Ostalo u naslovu je nepotrebno. Klix-ovi novinarski standardi padaju sve nize. Zaista sam misljenja da vam migranti pisu clanke.
I da nas maši ova kineska raketa. Amin!☝️
Nema ništa ljepše nego svu noć provesti u ibadetu. Hvala Allahu, gospodaru oba svijeta na svemu.
Noc prve objave Kur’na, zato je 27-a noc specificna i pise u prvoj recenici teksta.
Rođendan, praznici, proslave...iste noći kao i sve druge. Koliko se sjećam ajeta iz Kur'ana: "sigurnost je u njoj sve dok zora ne svane" ili slično. Bit će kao i uvijek pljački, ubistava, razvoda brakova, nesreća, obezglavljivanja, umiranja od korone, korupcije i kriminala...zar ne?
veceras i svih neparnih noci u zadnjoj trecini Ramazana!
VALJALO bi da te 40- slovima ČETERES' treba čeka kad umreš, to je beton smišljeno. ALi kontam valjda je 40 treba dosta za vječnost, ja se 2x dnevnom zaljubim... vidjet ćemo.
samo vi aminajte, aminace tako i kad vas korona safata
Korona ne udara one koji klanjaju..
Zaista su mogli bar nositi maske i poštovati koliko toliko distancu. Ali ne, bitno je da se ljudi samo u kaficu mogu zarazit i to iza 21h.
a korona siri li se siri, poslije ce biti Allahu pomozi
Ljepota !!!
mašallah, kako se fino distanca postuje,kod nas dijeli maske onima koji nisu imali
Hahaha, a pola ih ne nosi masku.
https://twitter.com/arwaib/status/1390800051887345669?s=20
sve ok, al ako sam razumio 3 rečenice u tekstu, evo ruka! i onda neko insistira da imamo bosanski jezik