Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masallah!🌷
"Ljudima se bliži čas polaganja računa njihova, a oni, bezbrižni, ne mare za to. I ne dođe im nijedna nova opomena od Gospodara njihova kojoj se, slušajući je, ne podsmjehuju srca rasijanih." (El-Enbija 1-3)
Mogu se oprostiti grijesi i nepravde koje smo sami sebi učinili. Propusti i nemarnost prema Bogu. Bog neće opraštati nepravdu ili zlo koje smo učinili drugim živim bićima, nikad, osim ako nam ta bića oproste.
Sad se ovdje prepucavati tipa ova vjera je ispravna druga nije to je suludo...Neka svako vjeruje u svoju vjeru s kojom je rodzen i ucen...svaka vjera poziva na ljubav cistocu paznju iskrenost cestitost pa bi se trebali u tome takmiciti i te upute slijediti...Ja dragog Allaha molim da nam svima da sto bolje zdravlje srecu i da se malo vise pazimo i volimo medzusobno...
Muslimani ništa ne dočekuju, muslimani će da obilježe
Muslimani docekuju, obiljezavaju i slave samo dva Bajrama nikavi mevludi tevhidi hiđretske god i sl.
muslimani šabani. 😂😂😂
Kad procitam komentare tzv. vjernika tek onda mi bude drago da nisam njihov istomisljenik. Kako je lijepo ne vjerovati u bajke!
@Parmak boy bajka je da je ovo sve samo nastalo od sebe i slozilo se sve onako slucajno iz "haosa" i onda ovako milijardama godina u skladu sve ide i zivotinje dosle i ljudi... i oko evoluiralo iz koze... mozak nastao kad je ameba osjetila potrebu da misli, a onda kad je osjetila potrebu da vidi naraslo oko iako nije ni znala da je vid moguc... gluposti ali i u to treba vjerovati. tako da ti nisi nikakav ateist vec vjernik u nevjeru.
@Strelax7 Tipicno za vjernike...Cim ne mislis kao oni pocinju biti agresivni ili te degradirati na bilo koji moguci nacin. Ali navikao sam...
Kome se vjeruje neka vjeruje,samo kakav je to vjernik koji sa svojom porodicom vjeruje i istovremeno uci dijete da mrzi dtugog zato sto je taj neko roden u porodici druge vjere..To nikakav vjernik nije Boga mi dragog..Postuj sve ljude isto i ljudska bica djeli na dobre ili lose po djalima njegovim i tacka.
@Poppaj ti nemas veze kako mi odgajamo svoju djecu. sta pricas i razbacujes se nekim predrasudama bez imalo osnova i pokusavas vjernike predstaviti osobama koje su ogranicene kao balkon, a nema veich ogranicenjaka od takvih "progresivaca" kao sto si ti.
Ta prica "novotarije"nas je i iscjepkala u svijetu i napravila prostor za "terorizam" da se medijski jos vise napuse i plus da privuku u Siriju kao dobit ce te kuce ozeniti-udati i onda su dozivili razbikanje i tako unistili sve radikalne Muslimane.
@Poppaj I neka su!! Samo tako nesto treba Svijet uraditi svima i svim religijama u kojoj su ti Idioti se nasli u mrznji prema drugom a nezna za sto mrzi..e,te sve treba "unistiti" i tek bi Svijet mogao krenuti u pravom smjeru-svima ista parola; ne gledaj ko je povjeri nego po ljuddkosti!
Nek smo vazda puni Bosne a i Bosna puna nas nije bitno jel nesta novotarija il bidat u svakom slucaju ljepse se ovako prisjetiti Allaha nego da imam Nove godine Bozice i sl u nasoj BiH
Hajde sad prepucavajte se moderni vjernici , nacionalisti. Sram vas bilo . Zbog pojedinaca i idemo u ka dnu.
Ne postoji ovo glupost cista
Ja Boga mi večeras samo ženu dočekujem.. isto kao i sinoć..
A sta je sa crvenkapicom i pepeljugom?
"....u toj noći oslobađa od grijeha veliki broj ljudi". veliki broj, ali ne sve?
@Razmazenkica Samo probrane!
Oslobađa one koji mole da im se oprosti i trude se da ne griješe u budućnosti.
Nažalost,džamije su zaključane,hože se boje virusa više nego Boga!