Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto nema seksa u javnim institucijama zato što su svi rodbina
incest , 😅😅😅😅
i sta kad objave? ko ce ih teretiti ako su ubacili zenu, sestru, punicu....
Nikeo ih neče teriti niti zabranivati rad po ovom zakonu jedino što če se znati ko je u rodbinskim vezama al to ga ne sprečava da radiMimo prijedloga Venecijanske komisije koja je zabranjivala zapošljavanje rodbine.
Vidi mu oci laznih, komunjarskih, izdajnickih. Dali ste chetniku ministra financija za zakon o vinima i o rodbinskim vezama sudija. Zadnje vam bilo dabogda bando izdajnicka.
Hljeba i igara, narod retardiran kao i obicno.Sustinu niko ne vidi, cak ga i ne interesuje. Europo odlazi bez nas...
Kozmetika
Kozmetika
Smeće jedno bjedno izdajničko fujjj
Gledaj smeća izdajničkog
Neznam dali se to uklapa u zakon o zaštiti ličnih podataka "rodbine".?
Ovi trojkaski srbi su dali financije Dodiku. Ovo je potpuna izdaja drzave! Da li su svjesni gradjani FBiH da ce poceti od danas vracati kredite RSa?
Treba se učiniti transparentnim da pa ne moramo imati imena prezimena ali možemo imati oznake slučajeva koje neki sudija vodi, pa da tako vidimo koji to sudija sudi uvijek ovim lopovima u odijelima i tako uvijek dobiju kaznu do godinu dana, dajte da vidimo ko su merhametlije od sudija koji ne kažnjavaju lopove
Uhljebčina truhla !