Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast
october Pa nisu oni plaćeni da spasavaju cuke iz Miljacke.
sbilješka : Nije zvao ni tebi ni Octobra, osvjedočene mrzitelje pasa i članova udruženja za zaštitu i dobrobit životanja jer je čovjek za razliku od vas i vaših omrzina. On ne čeka već ljudski djeluje! A vama , mrziteljima humanosti to ništa ne znači nego vrebate priliku da iskažete svoju neljudsku bit.... Jadni ljudski stvorovi....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...kapa dole.
nek0 Gdje ti živiš , vidim da su oko tebe sve anđeli ?
...jest, nek0, baš se sjetim divnih komentara na temama o psima lutalicama...topla duša bošnjačka, sve mi niz leđa mraz krene...ne seri, životati.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Mislim da je zaradio sevab. Aferim druze
Svaka čast čovječe !!!!
Čovjeku svaka čast, malo bi to ko uradio u avgustu, a kamoli na januarskom minusu...... U MIljacku upadaju životinje, ljudi...upadali su automobili sa smtnim posledicama po vozače. Obala i šetnice su na mnogim mjestima od Vijećnice pa sve do ušća u rijeku Bosnu vrlo opasna mjesta....Prosto je nevjerovatno da se to onako gleda, bez želje i inicijative da se obale Miljacke zaštite adekvatnom ogradom... kamen.... metal.....drvo...
dokle god je humanosti,znamo da smo zivi
Gospon Muškarac, kako god se zvali, ulješali ste mi dan!
bravo junache!
Isto vako bi onaj ,,srbin ''Rasim Pleho uskocio u Miljacku .....
mrzitelji zivotinja (bolesnici) na aparatima .
Nedavno ste o tom istom liku pisali komentare tip "Seljacina, debil, fuj...", kada je u pitanju bio clanaka o tome kako je "neko" iz udruzenja za zastitu zivotinja pretukao sintora. To je taj isti lik, seljacine, debili ;)
BRAVO LJUDINO! Ima nade za nas, sve dok postoje ovakvi ljudi! Bravo!
svaka cast imas pivu od mene!
Duboki naklon gospodine
Fahrudin Caki Bravo je izvukao psa. Inace poznat javnosti po nedavnom sukobu sa sintorima u ilijasu,gdje je klix prenio da je on napao sintore,a prava je istina da su njega tukli sintori i dobro ga izrazbijali... E ovo je zastitar,a ne kao ostali smetljari!!!
svaka cast, samo me zanima jel' uspio da izvuce cuku?
svaka cast za dobro djelo! nego, kad ce glasanje za najveceg idiota na klix-u? odmah predlazem da to bude @meth XXIV, covjek je zaista zasluzio da ponese ovu titulu!