Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja i ... kakav je ovo prekršaj
Neki dan su klepili frajera sa tri paketa žvaka. :-)
Postoje nostalgičari, pogotovo u dijaspori, koji bi platili od marke do pet, (možda i višre) za primjerak u perfektnom stanju. Uzmi digitron :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Woow obavezno mu dati 30 godina robije, haj da je drogu prevozio al postanske markice bivsesfrj on je opasan za nasu djecu, hapsite ga..
Jos da je imo i pakovanje tinte, mogo je bez glave ostati..
sva sreca prosle godine me ne uhvatise sa Paninijevim slicicma, mogli su mi sve odiueti kao zlocesta nastavnica '98 godine
Mogao je u najboljem slucaju guzicu obrisat sa njima
Ovo su poštanske marke iz perioda hiperinflacije 1991-1993. i vrednost im je minimalna ili nikakva. Ja prosto ne mogu da verujem čime se bavi granična policija RS. Umesto da hvataju dilere droge i krijumčare ljudima, oni se hvale kako su oduzeli bezvredne markice koje nikome ne trebaju. Sramota.
koji je to kriminal
Vjerovanto su neke rijetke u pitanju
Lik namočio markice u LSD i mislio prošvercat e nemre jarane :-D
ovo je pravi jugo nostalgicar!
Ajd neka i ovo procitah :D Jos malo neces na more moci ponijeti paradajza i bureka,oduze sve i jos ce sudski postupak protiv tebe pokrenuti.
Ja ne znam kako im (carinicima) ovo nije bilo ofirno da daju da se objavi u medijima.
A torbe sa milijunima DM, pa poslije KM koje su se "raznosile" i raspačavale po bjelosvjetskim bankama iz BiH nekako nisu nikako uspijevali da uhvate na carini...
Ne kontam zasto Mu ovo treba :-(
Ne kontam
ovo mi je zagonetka dana
Kakvo vam je ovo "ba" branje klikova na nepostojece banner-e??? Tri puta klikam na vijest i tri puta me salta na stranicu BHTelecoma???
...isti slucaj...
Ja sam shvatio da su samo Bosanci jugonostalgicari...